Huobi Global investerer $1 mia i DeFi og Web3

Følgende artikel hjælper dig med: Huobi Global investerer $1 mia i DeFi og Web3

Foto af NASAUnsplash

Udveksling af kryptovalutaer Ivy Blocks, en DeFi- og web3 blockchain-økosysteminvesteringsarm af Huobi Global, blev etableret i dag. Ifølge Huobi vil Ivy Blocks investere i lovende blockchain-initiativer for at hjælpe dem med at nå deres fulde potentiale.

“Mange lovende projekter har en tendens til at støde på likviditetsbegrænsninger og mangel på go-to-market support, som udgør væsentlige barrierer for vækst,” udtalte Lily Zhang, Huobis CFO. “Vores fokus på at forsyne sådanne projekter med likviditetsinvesteringer og inkubationstjenester vil uden tvivl bidrage til at skabe et bedre, mere inkluderende DeFi og web3 blockchain-økosystem.”

Med sin “multi-milliard dollar krigskiste” vil Ivy Blocks drage fordel af kryptoperspektiver på verdensomspændende markeder, ifølge Huboi. Ifølge CoinTelegraph udtalte en Huobi-talskvinde, at den nye investeringsarm har mere end $1 milliard i kryptoaktiver under forvaltning at implementere.

Capricorn Finance, en automatiseret market maker baseret på Cube blockchain, var også den første til at acceptere en investering i fredags. Dette sker på et tidspunkt, hvor branchens samlede værdi er faldet med mere end det halve. Ifølge industriens skøn er DeFi-industrien i alt omkring 133 milliarder dollar værd. DeFi TVL blev vurderet til $316 milliarder i december 2021.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Animoca Brands' datterselskab TinyTap hæver $8,5 mio. til avanceret uddannelse ved hjælp af Web3