Human Park er et skridt mod en narrativ-drevet Metaverse-spiloplevelse

Følgende artikel hjælper dig med: Human Park er et skridt mod en narrativ-drevet Metaverse-spiloplevelse

Kilde: Virtually Human Studio Twitter.

Skaberen af ​​det virtuelle hestevæddeløbsspil ZED RUN har netop lanceret det første narrativ-drevne Metaverse-spil.

Chris Laurent, grundlæggeren af ​​ZED RUN, ser en fremtid, hvor folk skaber deres egne fortællinger i Metaverset i stedet for blot at se et tv-program eller en film. Han mener, at Metaverse-spil skal være interaktivt, og at spilleren skal forme historien.

“Min opfattelse af metaverset er ikke bare et møde mellem mennesker, det er at komme hjem efter arbejde og ikke tænde Netflix, men at se, hvad der sker med dig selv og dine venner i en eller anden form for historie, der er fleksibel,” sagde han i et interview med Cointelegraph.

Det er tanken bag Human Park, skabelsen af ​​Virtually Human Studio (VHS Labs). Spillet blev lanceret mandag den 13. juni. Det giver brugerne mulighed for at skabe fuldt tilpassede avatarer i en 3D-verden og bruger Unreal Engine. Mens spillet er gratis at få adgang til, er noget valgfrit gameplay tilgængeligt for NFT-indehavere.

Indtil videre lyder det hele ret typisk for mange metaverse-apps – du kan oprette din egen avatar, og der er en virtuel verden at udforske. Der er dog meget mere til Human Park. Holdet besluttede at tage en helt anden tilgang end andre metaverse spilproduktionsstudier. I stedet for blot at skabe en virtuel verden, som spillere kan udforske, fokuserede de også på historieelementet.

“Vi er historiefortællere i hjertet, så vi er her for at give spillere mulighed for at fortælle deres egne historier,” sagde medstifter og kreativ direktør for Spectre Studios Rick Pearce. Han mener, at dette projekt er transformativt og vil give folk en ny måde at engagere sig i web3 på.

🔥 Anbefalede:  Hvordan genererer man tags til flere annonceenheder?

Sammen med Human Park-lanceringen på mandag, har virksomheden også lanceret det første ikke-fungible token NFT-drop med begrænset udgave-tema. Sæson Zero er en retro-cyberpunk verden; der vil være forskellige NFT-dråber i fremtiden.

Læs relaterede indlæg: