Hugo Boss går ind i metaverset med et virtuelt showroom skabt med AI

Følgende artikel hjælper dig med: Hugo Boss går ind i metaverset med et virtuelt showroom skabt med AI

Hugo Boss Metaverse

Metaverse Fashion Week 2023 fortsætter, og det tyske luksusmodemærke Hugo Boss er det seneste, der går ind i metaverset med en fordybende oplevelse.

Mærkets nye virtuelle lokation, udviklet i samarbejde med Exclusible og Polycount, er en “udvidelse” af det fysiske forår/sommer 2023 Fashion Show i Miami, som fandt sted den 15. marts.

Placeret på metaverse platformen Spatial giver det virtuelle showroom enkeltpersoner mulighed for at udforske Hugo Boss på en ny måde. Den digitale lokation er inspireret af mærkets Miami-modeshow, hvor modeller så ud til at gå på vandet. Ligesom i det virkelige liv byder det virtuelle spillested på akvatiske elementer blandet med arkitektur. Især blev det visuelle billede af landingsbanen skabt ved brug af kunstig intelligens.

Hugo Boss går ind i metaverset med et virtuelt showroom skabt med AI

Den virtuelle butik viser fem helteoutfits fra IRL-banen. Varerne, der er oprettet i signatur-nøgenpaletten, er også linket til mærkets hjemmeside, hvilket giver metaverse-gæster mulighed for at købe deres yndlingsbeklædning med få klik.

Derudover inkluderer oplevelsen en interaktiv “quest”, som giver spillerne mulighed for at modtage en digital blå BOSS-dragt fra mærkets forår/sommer 2023-kollektion. Genstanden kan bæres på multi-game avatar platformen Ready Player Me.

“Efter en række NFT-projekter er BOSS’ fordybende showroom det næste skridt i vores udforskning af Web3 og Metaverse, spændende nye rum for modemærker. Vi vil udnytte de muligheder, dette åbner for vores brands storytelling og se det som en yderligere salgskanal inden for vores fremtidige omnichannel-strategi. Det virtuelle showroom-koncept komplementerer problemfrit vores forår/sommer 2023 runway show i Miami og bringer os tættere på vores mål om at blive den førende premium teknologidrevne modeplatform på verdensplan.”

🔥 Anbefalede:  5 bedste Expedia-skrabere 2023: Sådan skraber du rejsedata med Python

sagde CEO for HUGO BOSS, Daniel Grieder.

Det er ikke første gang, Hugo Boss introducerer en web3-oplevelse. I oktober 2022 udgav brandet en samling af 1.001 ikke-fungible tokens, der gav indehavere adgang til tilladelseslister og giveaways. Navnlig blev alle indtægter fra det primære salg doneret til et mentalt sundhedsprogram for unge mennesker, “Youth Aware of Mental Health.”

Læs relaterede indlæg: