Huawei siger, at metaverset er en mulighed for billioner af dollars

Følgende artikel hjælper dig med: Huawei siger, at metaverset er en mulighed for billioner af dollars

Huawei har analyseret mulighederne metaverset giver i øjeblikket og vil give i fremtiden. Det kinesiske teknologiselskab citerede Citibank, som sagde, at metaverse-markedet kunne værdiansættes mellem $8 billioner og $13 billioner i 2030, med omkring fem milliarder metaverse-brugere.

Ifølge Huawei opleves metaverset oftest gennem videospil, der spilles på VR-headset. Fremtidens forudsigelse er dog, at metaverset vil bevæge sig mod “at blive den næste iteration af internettet”, kendt som web3. Den åbne metaverse er fællesskabsbygget og ejet, interoperabel og sikrer privatlivets fred.

Metaversets fremtid er tilgængelig via computere, spillekonsoller og mobiltelefoner, hvilket gør det til et stort økosystem.

I de næste mange år vil den mest almindelige anvendelse af metaverset være spil på grund af de fordybende oplevelser, det tilbyder. I de kommende år vil metaverset dog inspirere til nye måder at udføre aktiviteter på, herunder “internt samarbejde, kundekontakt, salg og marketing, annoncering, events og konferencer, teknik og design og træning af arbejdsstyrken,” blandt andet.

Metaverset vil også blive taget i brug i sundheds- og detailsektoren, såvel som i handel, uddannelse og træning, underholdning og medier, fremstilling og virksomhedsdrift. For mode og detailhandel vil metaverset blive nøglen til e-handel.

For ikke at gå glip af muligheder anbefaler Huawei seks virtuelle verdener at være opmærksom på, herunder Horizon Worlds, Omniverse, Microsoft Mesh, Roblox, Decentraland og The Sandbox.

I en anden artikel, skrev Huawei om teleselskaber, der er på vej ind i metaversen, og hvilken fremtidig udvikling der venter forude. Flere globale telekomgiganter har indledt deres metaverse-rejser, herunder SK Telecom, Deutsche Telekom, e&, KT Corp., Orange, NTT DoCoMo, China Mobile, AT&T, Vodafone, Telefónica, Verizon og MTN.

🔥 Anbefalede:  Du vil måske overveje to gange om at købe en Samsung- eller Pixel-telefon

Huawei mener, at metaverset tilbyder en hidtil uset mulighed for tilslutningsindustrien, men den nye teknologi skal være baseret på åbenhed og interoperabilitet og være tilgængelig for den brede offentlighed.

For at fungere godt har metaverse brug for forbedringer i “netværksforsinkelse, symmetrisk båndbredde og overordnede netværkshastigheder.” Derfor kan metavers adoption ikke opnås af en enkelt virksomhed; snarere kræver det en global indsats og talrige samarbejder at skabe et metavers.