Houseparty-medstifter Ben Rubin indsamler $25 mio. i Series A-runde til Web3 Group Chat Protocol og App ‘Towns’

Følgende artikel hjælper dig med: Houseparty-medstifter Ben Rubin indsamler $25 mio. i Series A-runde til Web3 Group Chat Protocol og App ‘Towns’

Byer

Ben Rubin, medstifter af gruppevideochat-appen Houseparty, har rejst 25,5 millioner dollars i serie A-finansiering til sit nye firma, Here Not There Labs. Runden blev ledet af a16z, med deltagelse fra Benchmark og Framework Ventures.

Hos Here Not There Labs får Rubin selskab af medstifter og CTO Brian Meek, som arbejdede hos Microsoft i 12 år og var GM for ingeniør hos Skype. Rubin og Meek bringer nu deres erfaring med web2 chatplatforme til web3 med et nyt projekt kaldet Towns.

Towns er en web3-gruppechatprotokol og -app designet til online-fællesskaber til at skabe og fuldt ud eje decentraliserede programmerbare, selvstyrede samlingsrum. End-to-end chat-protokollen ejes af fællesskabsmedlemmer, og ejerskabet af hver by lever i kæden. Byerne kan overføres, sælges eller holdes af en anden smart kontrakt som en DAO eller multi-sig.

Towns’ programmerbare, open source Ethereum-baserede smarte kontrakt giver brugerne mulighed for at kontrollere indstillinger for administration, omdømme, privatliv og roller, samt bygge nye klienter eller API’er på Towns Protocol til tilpasning.

Fællesskabsejere kan også sælge adgangsnøgler til specifikke kanaler, belønne medlemmer for deres bidrag eller tillade medlemmer at handle NFT’er i chat-appen. Med disse Web3-funktioner indbygget i en brugergrænseflade, der ligner Discord, har Towns potentialet til at konkurrere med Web2-chat-appen, som Web3-fællesskaber har brugt.

Billede af en samtale i byervia byer

Ifølge TechCrunch, vil Towns-backend i første omgang køre på en centraliseret proof-of-authority-algoritme, mens teamet bygger protokollen ud, før de flytter til et proof-of-stake-system i fremtiden. På samme måde vil HNT Labs-teamet køre Towns i starten, før de gradvist overfører styring og kontrol til Towns DAO.

🔥 Anbefalede:  5 Event Planning Email Outreach skabeloner til brug i 2023

“Da Ben talte om sin vision om at opbygge en fuldt decentraliseret oplevelse for online-fællesskaber og så, hvor langt han var gået ned i “idélabyrinten” og kombinerede det med Brians tekniske ekspertise, vidste vi med det samme, at vi ville være partnere om denne unikke indsats,” a16z general partner Sriram Krishnan skrev i en blogindlæg.

Interesserede brugere kan nu tilmelde sig tidlig adgang til Towns alpha web-app. Protokollen lanceres i beta i september, med en mobilapp og andre native apps til at følge i månederne efter. Mens tidlige brugere skal logge ind på Towns med deres krypto-pung, planlægger Towns at tillade ikke-krypto-indfødte at logge ind med Apples login-teknologi, adgangsnøgler, i fremtiden.

I løbet af det seneste år har web3 sociale chat-apps og -protokoller rejst store mængder midler fra VC-firmaer, hvilket signalerer en stigende interesse for denne nye teknologi. På tirsdag, Sending Labs sikret 12,5 millioner dollars i startfinansiering til at bygge en Web3-kommunikationsstak.

Antallet af decentraliserede sociale produktlanceringer indikerer også behovet for at imødekomme brugernes krav. For nylig lancerede den Web3-native meddelelsesplatform Salsa sin mobilapp i en offentlig beta.

Relaterede indlæg: