Hoteller og resorts bruger NFT-teknologi til bookinger

Følgende artikel hjælper dig med: Hoteller og resorts bruger NFT-teknologi til bookinger

Foto af Markus SpiskeUnsplash

Hoteller leder efter nye måder at implementere NFT-teknologi i deres bookingsystemer. Den avancerede teknologi ville gøre det muligt for gæster at reservere eller annullere en reservation gennem et NFT-køb, hvilket sikrer, at hoteller får betalt for værelserne, og at gæsten har mere fleksibilitet.

På samme måde som StubHub, hvor brugere køber eller videresælger billetter til sportsbegivenheder eller koncerter, giver tokenisering af en reservation kraften og fleksibiliteten til kunderne – gæster vil være i stand til at sælge NFT, som er en reservationsbekræftelse, på en sekundær NFT-markedsplads.

Hvis der sker en uventet hændelse, og gæsten skal ændre planer, annullere eller forsinke reservationen, kan NFT-teknologi hjælpe med at ændre reservationen. I stedet for at kontakte hotellet direkte og anmode om en refusion, anfører gæsten NFT direkte på markedspladsen og sælger reservationen til en anden person.

Ifølge Wall Street Journalmange hoteller og resorts arbejder allerede med blockchain-virksomheder for at gøre overgangen.

“Vi kan nå ud til en anden forbruger, som måske ikke booker gennem traditionelle midler,” sagde Jason Kycek, vicepræsident for Casa de Campo Resort & Villas i Den Dominikanske Republik, til WSJ.

Casa de Campo er et feriested i Den Dominikanske Republik, der planlægger at inkorporere NFT’er i sine reservationer. Resortet underskrev for nylig en aftale med startup Pinktada, som lancerede et bookingsystem med hoteller i Mexico, San Francisco og Hawaii. Gennem Pinktada kan gæster på hotellerne booke værelser til rabatpriser ved at købe NFT’er eller Room-Night Tokens (RNT). De kan også bruge NFT’er overalt på Pinktada-hoteller og sælge dem på platformens online markedsplads.

🔥 Anbefalede:  Casio tilføjer Bluetooth og solenergi til den enormt populære GA-2100

“Du giver hotelejere vished om indkomst, men giver rejsende fleksibiliteten, hvis deres planer ændres for at sælge eller bytte tokens,” fortalte Pinktadas medstifter, Mark Gordon, til WSJ.

Pinktada blev grundlagt i 2020 og lanceret i begyndelsen af ​​2022. Det modtog en seed-runde på $2 millioner fra venturekapitalfirmaet TGV4 Plus. Pinktada planlægger at revolutionere det traditionelle bookingsystem med en token-markedsplads, hvor room night tokens kan købes og sælges til enhver tid.

Læs relaterede indlæg: