Hong Kong Web3 Festival 2023, Hong Kongs hidtil største Premier Digital Asset Event, er her

Følgende artikel hjælper dig med: Hong Kong Web3 Festival 2023, Hong Kongs hidtil største Premier Digital Asset Event, er her

En platform for verdensomspændende ledere til at diskutere de seneste Web3- og Blockchain-trends

Med vært af Wanxiang Blockchain Labs og HashKey Group og organiseret af W3ME, vil Hong Kong Web3 Festival 2023 finde sted fra 12. til 15. april.

Hong Kong Web3 Festival 2023, Hong Kongs hidtil største Premier Digital Asset Event, er her

HONG KONG, 3. april 2023— Som en af ​​de største krypto-fokuserede begivenheder, Hong Kong nogensinde har set, nærmer sig Hong Kong Web3 Festival 2023 (12.-15. april). Mere end 300 brancheledere, projektstiftere, investorer, repræsentanter fra regulatoriske agenturer, eksperter og akademikere vil blive inviteret til at bringe hver deltager de banebrydende Web3-teknologier og diskutere nøglespørgsmålene for udviklingen af ​​Web3-fremtiden.

Åbningsceremonien for Hong Kong Web3 Festival 2023 vil blive afholdt om morgenen den 12. april. Den ærede Paul CHAN Mo-po, GBM, GBS, MH, JP, finanssekretær for regeringen i Hong Kong Special Administrative Region, vil sætter begivenheden i gang med denne åbningsbemærkning ved ceremonien. Andre kendte gæster, der taler ved åbningsdagens morgensession, omfatter Clara Chan, administrerende direktør for Hong Kong Monetary Authority (HKMA); Dr. XIAO Feng, formand og administrerende direktør for Wanxiang Blockchain og formand for HashKey Group; Hong, præsident for OKX og Peter YAN King-shun, JP, administrerende direktør for Cyberport.

Hovedscenesessionen om eftermiddagen den 12. april er temaet “Hvad er det næste for virtuelle aktiver,” med gæster fra topligaen som f.eks Changpeng Zhao, grundlægger og administrerende direktør for Binance, som vil have en ildchat med HashKey Capitals administrerende direktør Deng Chao. Andre begivenheder, der finder sted samtidigt på tværs af andre underfaser, omfatter sessioner om “Integration af web, AIGC og databehandling, der beskytter privatlivets fred” (Underfase 1), “Hongkongs nye udvikling i Web3 – Udviklingen og integrationen fra Web2 til Web3” (Underfase 2), “Digitale finansgrænser og grænseoverskridende handel” (understadie 3) og ” DeSoc in Trend—SBT, DAO og SocialFi” (Underfase 4). En premium line-up af brancheledere og eksperter, herunder repræsentanter fra OKX, Circle, Fidelity, FalconX, Onyx by JP Morgan, Anchorage Digital, Dragonfly Capital, GMX og mere, vil kaste lys over grænserne for den virtuelle aktivindustri og Web3-innovationerne på verdensplan.

🔥 Anbefalede:  Web3 og venturekapital i 2023: Et kig på de nye tendenser

Den 13. april vil Web3-eksperter diskutere den seneste Web3-infrastruktur på hovedscenen i morgensessionen. Om eftermiddagen vil sessionen “The Hitchhiker’s Guide to Metaverse: NFT and GameFi” få industriens sværvægtere til at dele deres perspektiver på den seneste udvikling inden for metaverse- og NFT-området. Arrangementer på underscener den 13. april omfatter ekspertpaneler, der dækker Layer 2 netværk, DeFi 2.0Digital Wallet og DID, DePINRegenerative Finance (ReFi) og nodevalideringstjenester.

Fra 14. april til 15. april vil vi fokusere på udviklingen af ​​Ethereum- og Bitcoin-økosystemerne. Om morgenen den 14. april var sessionen med temaet “Bitcoin økosystem” vil foregå på hovedscenen. Om eftermiddagen vil HashKey PRO, HashKeys virtuelle aktivudveksling, lancere sin særlige session på sub-stage 2, der inviterer ledere fra globale centraliserede børser til at udforske fremtiden for CeFi. Sidebegivenheder inkluderer en diskussion af fremtiden for Web3 på sub-stage 3 om eftermiddagen i samarbejde med ThreeDAO.

Om morgenen den 15. april er vi værter for Ethereum-økosystemsessionen på hovedscenen. Paneler om eftermiddagen dækker nøglespørgsmål i blockchain-økosystemet, herunder fremtiden for tokenisering, cross-chain-teknologier og Web3-sikkerhed. Vi er også stolte af at meddele, at vi vil udgive vores seneste hvidbog om “Web3 New Economy and Tokenization” for at udforske fremtiden for tokenisering.

Talere fra hele verden vil dele deres indsigt i, hvordan man kan udvide og accelerere anvendelsen af ​​Web3-teknologier i finansielle tjenester og andre lovende områder. Den 14.-15. april, snesevis af Web3 og NFT iværksætterprojektteams vil præsentere deres teknologi og resultater for førende venturekapitaler på Web3.0 Demo Day-sessionen.

Med de største navne i det globale Web3-økosystem er Hong Kong Web3 Festival 2023 destinationen for alle – lige fra Web3-professionelle, forskere og entusiaster – for at forstå de nyeste Web3-teknologitrends og hvad der er det næste for markedet.

🔥 Anbefalede:  Guide til Yiwu Market: Det største engrosmarked i verden

Vil du vide mere? Se vores seneste begivenhed dagsorden, højttalerog partner opstillinger.

Køb billetter på: https://www.eventbrite.hk/e/hong-kong-web3-festival-2023-tickets-531397453087

Kontakt arrangøren: [email protected]

Om Web3 Festivalen

Den indledende Hong Kong Web3 Festival (12.-15. april) er en virtuel aktiv-fokuseret konference, der arrangeres af HashKey Group og Wanxiang Blockchain Labs og arrangeret af W3ME på Hong Kong Convention and Exhibition Centre. Arrangementet vil trække mere end 10.000 offline deltagere og vil også byde på over 100 kryptoprojekter som udstillere og 300 fremtrædende industriledere, venturekapitalister og ledende medarbejdere fra finansinstitutioner som talere. Hong Kong Web3 Festival 2023 afholdes synkroniseret med Hong Kong International Innovation and Technology Exhibition (InnoEX), arrangeret af Hong Kong Trade Development Council (HKTDC). Sammen er denne serie af begivenheder mærket som Business Week of Innovation and Technology (BitWeek) arrangeret af HKTDC.

Følg os: Internet side | Twitter | LinkedIn | Medium

Om Wanxiang Blockchain Labs

Finansieret af China Wanxiang Holdings i september 2015, Wanxiang Blockchain Labs er en non-profit forskningsinstitution med Vitalik Buterin, grundlægger af Ethereum, som sin chefforsker. Med henblik på at accelerere socioøkonomisk udvikling med blockchain-teknologier har Wanxiang Blockchain Labs samlet globale eksperter sammen for at forske i emner som blockchain-teknologi R&D, kommerciel anvendelse, industrielle strategier osv., og give praktiske instruktioner til startups og nyttige referencer til politiske beslutningstagere.

Om HashKey Group

HashKey Group er en end-to-end virtuel finansiel virksomhedsgruppe i Asien. Koncernen leverer et komplet økosystem på tværs af hele det virtuelle aktivlandskab, lige fra handel, depot, ventureinvesteringer og teknologier til Web3-infrastruktur. HashKeys seniorteam har årtiers investerings- og handelserfaring og dyb markedsindsigt opnået fra tier-one banker, regulatorer og FinTech ventures. Ved at samle den mest avancerede blockchain-forskning og -udvikling og -teknologier identificerer HashKey potentielle muligheder og leverer end-to-end-løsninger, der opererer inden for regulatoriske rammer med de højeste overholdelsesstandarder. Gruppen har aktiviteter i Hong Kong, Singapore og Japan og omfattende partnerskaber med FinTech- og blockchain-løsningsudbydere, akademiske institutioner og foreninger.

🔥 Anbefalede:  Alkem Labs succeshistorie - Indiens 5. største farmavirksomhed