Home Trust Secured Visa Review 2023

Følgende artikel hjælper dig med: Home Trust Secured Visa Review 2023

Hvis din kreditscore er blevet forringet gennem årene, og du ønsker at genopbygge din kreditvurdering, kan Home Trust Secured Visa-kortet være noget for dig.

At reparere din kredit kan være udfordrende og næsten umuligt, hvis ingen långiver er villig til at låne dig penge. Et sikret kreditkort kan hjælpe dig med at komme tilbage på sporet ved at kræve, at du lægger et depositum.

Udstedere af sikrede kreditkort rapporterer dit kreditforbrug til kreditbureauerne, så du kan genopbygge din kreditprofil og blive berettiget til et usikret kreditkort i fremtiden.

Denne Home Trust Secured Visa-anmeldelse dækker dens fordele og viser, hvorfor det er et af de bedst sikrede kreditkort i Canada.

Home Trust Secured Visa Resumé

 • Intet årligt gebyr eller gebyr på $59 for lavere priser
 • Sikkerhedsdepositum: $500 – $10.000
 • 19,99 % købsrente og kontantforskud (standardkort)
 • Indkomstkrav: Ingen
 • Ikke tilgængelig i Quebec

Home Trust Secured Visa-fordele

1. Intet årligt gebyr: For et sikret kreditkort er det vidunderligt, at dette kort kommer uden årlige gebyrer. Du kan også vælge en betalt version af kortet, der kommer med en købsrente på 14,90 % og koster 59 USD om året.

2. Kreditgrænse op til $10.000: Et sikkerhedsdepositum er påkrævet og bestemmer din kreditgrænse. For eksempel, hvis du indbetaler $1.000, er din kreditgrænse $1.000.

Bemærk, at du stadig skal betale af på din kreditsaldo svarende til et almindeligt kreditkort. Minimumskreditgrænsen er $500, og maksimum er $10.000.

3. Opret eller reetabler din kredit: Home Trust rapporterer din fil til de to store kreditbureauer hver måned. Dette kan hjælpe din kreditvurdering, hvis du betaler til tiden.

🔥 Anbefalede:  Gopuff Driver Review: Er denne leveringsapp det værd?

4. Garanteret godkendelse: Godkendelsesprocenten for Home Trust Visa-kortet er hele 95 %+. Du kan kvalificere dig, så længe du ikke er i konkurs i øjeblikket.

Personer, der er blevet udskrevet fra konkurs, kan også ansøge. Dette er fantastisk, da dette kort kun er et af en håndfuld sikrede kreditkort, der er tilgængelige i landet.

Ud over disse fordele nyder kortholdere den verdensomspændende accept af Visa og købssikkerhed. Du kan få dit depositum tilbage, når du lukker din konto.

Home Trust Secured Visa ansøgning

Besøg deres hjemmeside for at ansøge om dette kort.

Du skal være:

 • Er bosiddende i Canada
 • Mindst 18 eller 19 år, afhængigt af din bopælsprovins
 • Kan stille et depositum
 • (Ikke være) i konkurs

Ansøgningsprocessen tager 2-3 uger at blive gennemført. Indbyggere i Quebec er ikke berettiget til at ansøge.

Home Trust sikrede visumalternativer

Neo Secured Mastercard

Et sikkert kortalternativ, der tilbyder flere belønninger og fordele, er Neo Secured Mastercard.

Du tjener op til 5% kontant tilbage på køb, og depositummet starter ved $50.

Nye kortholdere får en kontantbonus på $25 plus 15% kontant tilbage på deres første køb hos flere forhandlere. Endnu bedre, dette kreditkort har ikke et gebyr, og godkendelse er garanteret.

Lær mere i denne Neo Secured Mastercard-anmeldelse.

Plastk sikret kreditkort

En anden topsikret kreditkortmulighed i Canada er Plastk Secured Credit Card. Dette kort har et årligt gebyr på $48 og tilbyder følgende fordele:

 • Cashback point på alle køb. Du kan indløse point til populære gavekort, merchandise og meget mere
 • Adgang til gratis kreditvurderingsopdateringer
 • $300 til $10.000 kreditgrænse, afhængigt af dit depositum
 • 25 dages rentefri henstandsperiode for køb
 • 17,99% lav rente ved køb
🔥 Anbefalede:  Oworkers Review 2023 – Bedste dataindtastningstjenester

Endelig kan du også tage et kig på disse personlige lån til dårlig kredit for at variere dine muligheder, når du skal træffe en beslutning.

Er Home Trust sikret visum til dig?

Home Trust Secured Visa er for folk, der har en dårlig eller dårlig eller endda ingen kreditvurdering. Hvis du ikke kan kvalificere dig til et almindeligt kreditkort, kan dette kort hjælpe dig med at opbygge eller genopbygge din kreditvurdering.

Hvis du gerne vil tjene belønninger, mens du forbedrer din kreditscore og ønsker at undgå årlige kreditkortgebyrer, er Neo Secured Mastercard vores bedste valg.

Læs også:

Home Trust Secured Visa anmeldelse

Resumé

Home Trust Secured Visa-kortet hjælper med at genopbygge din kredit, hvis du har en dårlig eller dårlig kreditværdighed. Denne Home Trust Secured Visa-gennemgang dækker, hvad du har brug for at vide om det.