Højdepunkter fra Devcon, Bogota – med Vitalik Buterins foredrag om Layer2

Følgende artikel hjælper dig med: Højdepunkter fra Devcon, Bogota – med Vitalik Buterins foredrag om Layer2

I de sidste fire dage har Bogota, Colombia, været vært for en stor IRL blockchain-begivenhed, Ethereum Developer Conference. Arrangementet af Ethereum Foundation havde til formål at fremme samarbejde via tekniske diskussioner, videndeling, innovation og debatter.

“Devcon er en intensiv introduktion for nye Ethereum-opdagere, en global familiesammenføring for dem, der allerede er en del af vores økosystem, og en kilde til energi og kreativitet for alle,” Devcon Bogotas beskrivelse læser. Arrangementet er oprettet for at “uddanne og styrke fællesskabet til at bygge og bruge decentrale systemer.”

Talerne bragte emner som UX og design, satsning og valideringsoplevelse, muligheder og global påvirkning, privatliv, identitet og infrastruktur op. Derefter talte brancheeksperter om kryptoøkonomi, udviklerinfrastruktur, styring og koordinering, Layer 1 og Layer2s.

Udover hovedscenerne byder begivenheden også på workshops og “hackerkælderen”, hvor besøgende kunne opleve demoer af de sidste banebrydende projekter, finde ud af de seneste udviklinger af fuldt on-chain spil og meget mere. For eksempel indeholdt en af ​​forestillingerne den generative kunstner Ix Shells, som udførte live-kodning.

Ix Skaller

Hovedtalere omfattede Brewster Kahle, Danny Ryan, Aya Miyaguchi, Pia Mancini og mange andre. Især var Ethereum-medstifteren Vitalik Buterin også til stede på Devcon. Han fremhævede vigtigheden af ​​Layer 2-teknologi, som kunne understøtte kontoabstraktion. For eksempel ville det give brugerne mulighed for at handle uden at betale gasgebyrer direkte og bruge nogen token. “Der er en masse grunde til, at L2 er vores meget naturlige testgrund for kontoabstraktion,” sagde Buterin.

“Jeg kan ikke se mange konkurrerende tilgange til, hvordan man løser problemet med ‘Jeg har en smart kontrakt tegnebog, og jeg vil gerne være i stand til at sende noget uden at gå gennem en tredjepart.”

🔥 Anbefalede:  Intel Arc Alchemist A380 er endelig her for at konkurrere med AMD's entry-level GPU

Læs relaterede indlæg: