Highstreet og 8-Bit lancerer en phygital Metaverse-modekollektion

Følgende artikel hjælper dig med: Highstreet og 8-Bit lancerer en phygital Metaverse-modekollektion

Detailfokuserede Metaverse Highstreet samarbejder med Jonathan Soon, skaberen af ​​Mostly Heard Rarely Seen 8-bit kollektion, for at udvikle en fordybende phygital streetwear-kollektion.

Hovedgade beskriver sig selv som en bro mellem den fysiske og digitale verden. Platformen blev bygget med Unity, der leverer værktøjer, der forvandler faktiske produkter til genstande i spillet.

“Vi lever allerede vores liv halvt online og halvt i det virkelige liv. Produkterne på vores marked er lavet til at eksistere både i fysisk og virtuel form og kommer altid direkte fra mærkerne,” forklarer projektets hjemmeside.

Den pixel-stylede tøjkollektion byder på “QR-kodet mode”, der vil blive præget som NFT’er. Ved at bruge koden vil enkeltpersoner have mulighed for at klone sig selv ind i Highstreet’s Metaverse. Det tøj, som kunderne bærer, vil også dukke op i den virtuelle verden. Derudover vil NFT-ejere modtage $HIGH, det native token fra Highstreet World.

Enkeltpersoner vil være i stand til at købe varer fra kollektionen både online og i IRL-butikker. Blandt de stormagasiner, der støtter initiativet, er Saks Fifth Avenue, Selfridges, Harvey Nichols, Neiman Marcus, Harrods og Bloomingdale’s US. Tøjet vil være tilgængeligt i butikkerne fra den 1. august.

“Highstreet og Jonathan Koon er ude efter Metaversets hellige gral: At føre nogen, hvor som helst ind i Metaverset, på en glat, naturlig måde. Hver deltagers avatar vil være en forlængelse af deres virkelige selv. Vi tager dette skridt med Jonathan og 8-Bit om at bygge bro over streetwear-kulturen med Web3 på Highstreet World,” sagde CEO og medstifter af Highstreet, Travis Wu.

🔥 Anbefalede:  Teslas potentielle kinesiske konkurrent JIDU lancerer AI-elkøretøj ROBO-01

Efterhånden som digital mode bliver mere populær blandt traditionelle modemærker, vælger mange af dem Web3 marketingstrategier. Tommy Hilfiger vil præsentere efterårskollektionen 2022 inde i Roblox, mens Jason Wu frigiver Michelle Obamas Inaugural Ball-kjole som en NFT.

Læs relaterede indlæg: