Hensigt: Hvad betyder det & Hvorfor det er vigtigt for din markedsføringsstrategi

Følgende artikel hjælper dig med: Hensigt: Hvad betyder det & Hvorfor det er vigtigt for din markedsføringsstrategi

Digital markedsføring bringer dig til brugernes hoveddør, og indhold, der opfylder dine brugeres forespørgsel, giver dig ret til.

Det betyder, at dine konkurrenter vil overgå dig, hvis du endnu ikke har inkorporeret brugernes hensigt, eller hvis du ikke forstår, hvordan søgeordet er forbundet med din marketingstrategi.

Dette indlæg vil forklare hensigten, hvorfor det betyder noget i markedsføring og søgeoptimering, og hvordan du kan afkode brugernes søgehensigt for bedre resultater.

Download dette indlæg ved at indtaste din e-mail nedenfor

Hensigtsdefinition

Ifølge Merriam-Webster-ordbogen er hensigt en normalt klart formuleret eller planlagt hensigt.

Nøgleordet i definitionen er “planlagt.”

At afdække hensigten med en person eller finde ud af en persons årsag til at opføre sig på en bestemt måde, eller hvorfor den pågældende ting bliver gjort.

Du kan nemt omsætte denne betydning til markedsføring og se, hvordan det gælder.

Hvad er definitionen af ​​hensigt i markedsføring?

Hensigten med markedsføring er en brugers formål, når de stiller spørgsmål til søgemaskiner.

Disse forespørgsler indeholder søgeord, der analyseres af disse søgemaskiner for at producere resultater, der bedst besvarer brugernes forespørgsler.

Hensigt, som det bruges i markedsføring, kan også omtales som brugerhensigt eller søgehensigt.

Søgehensigt blev en integreret del af digital markedsføring og indholdsmarkedsføring, da Google introducerede Hummingbird- og RankBrain-algoritmerne for at hjælpe søgemaskinen med at matche forespørgsler med det korrekte søgeresultat.

Forestil dig, at du har brugt timer på at lave flere søgeposter på Google, men ikke kan finde det, du har ledt efter. Frustrerende, er det ikke? Sådan har Google det også.

Det meste indhold på internettet hældede til antallet af søgeord i navnet på søgemaskineoptimering og rangering højere, men leverede mindre værdi.

Denne introduktion af forespørgselshensigt fik digital- og indholdsmarkedsførere til at genoverveje deres strategier og skabe mere kundecentreret indhold.

Hvorfor er brugerhensigt vigtig i SEO?

At være på forkant med søgekurven øger dine chancer for, at din målgruppe støder på dit indhold, og søgemaskineoptimering (SEO) hjælper dig med netop det.

Når du lægger kræfter i at få dit indhold til at dukke op for specifikke søgeord, skal du huske, at websideoptimering alene ikke vil give dig den nye abonnent, fan eller kunde, hvis du ikke opfylder deres behov.

🔥 Anbefalede:  Google og Meta har annonceret nye funktioner og opdateringer for at forbedre din annonceydelse

SEO handler om mennesker. Og Googles seneste opdateringer af retningslinjer for webstedsejere bevis netop det.

Brugerhensigt hjælper dig med at beslutte:

  • Hvilke søgeord skal bruges;
  • Dine kundeemner behov;
  • Hvilken fase af købscyklussen er de i.

Med disse beslutninger vævet ind i dit indhold, er der større sandsynlighed for, at de giver genklang og appellerer til dine kundeemner og kunder – uanset stadiet i deres købscyklus.

Forstå hensigten med forespørgsler

Gennem årene har marketingeksperter forsøgt at identificere og forstå den underliggende mekanisme for forespørgselshensigt. Nogle har været gættet, og andre har ingen videnskabelig opbakning.

EN 2020-undersøgelse om forståelse af forespørgselshensigter af Zhicheng Duo og Jiafeng Guo klassificerer disse adskillige forsøg på at forstå forespørgselshensigten i to:

  1. Placering af forespørgsler i klasser
  2. Identifikation af underemner relateret til forespørgsler

Placering af brugernes forespørgsler i forskellige klasser er hovedsageligt baseret på de anvendte søgeord. Spørger den om vejvisning eller en placering? Eller antyder søgeordet, at den søgende ønsker at vide mere om et emne?

Underemner relateret til et søgeord bliver den valgte rute, hvis og når den, der søger, stiller et mere specifikt spørgsmål.

Hvis en person fra Storbritannien, for eksempel, besøger USA og indtaster ordet “fodbold” i en webbrowser, er chancerne for, at personen ikke kender de resultater, der kan dukke op.

Dette skyldes, at de befinder sig på et sted, hvor fodbold betyder noget andet – søgemaskinens første forsøg på at forstå, hvad den søgende ledte efter.

Men antag, at denne person indtaster “fodboldklubber i den engelske Premier League” i Google-søgelinjen. Det er mere sandsynligt, at resultaterne er velkendte, fordi søgeordene “English Premier League” gør søgningen mere specifik.

4 typer søgeordshensigt

Nu hvor du forstår, hvorfor søgehensigten er vigtig, og hvordan du kan udlede hensigten fra forespørgsler, er der fire kategorier, som du kan lokalisere søgeordshensigten til.

Lad os tage et kig på dem, skal vi?

Kommerciel “høj” hensigt

Søgere bruger normalt søgeord med kommercielle hensigter, når de vil foretage et køb. De ønsker at træffe informerede beslutninger ved at få mere information om produkter og tjenester eller foretage sammenligninger.

🔥 Anbefalede:  Amazons konverteringsrate: Din guide til mere salg på Amazon

Nøgleord, der er grupperet med kommercielle hensigter, er anmeldelser, demoer, forsøg og sammenlignende ord.

Nedenfor er et søgeresultat for et søgeord med kommerciel hensigt.

Informationshensigt

Søgemaskinen fortolker ord som hvordan, hvad, hvem, hvor og hvorfor som at have informationshensigt.

Brugere, der bruger disse søgeord i deres søgning, er lige begyndt på deres søgerejse eller købscyklus, afhængigt af hvordan den ender. Som sådan er indholdet i denne kategori normalt konverserende og let at forstå.

Her er et eksempel på en informationsforespørgsel.

Transaktionshensigt

Transaktionelle søgeord er præcise og betragtes som de mest værdifulde.

Søgere med denne hensigt er færdige med at kende til et emne eller mærke og ønsker at gøre noget ved det. Det er her call-to-actions tager glans.

Transaktionshensigtssøgeord inkluderer, men er ikke begrænset til, køb, køb, billig, kupon, pris og ordre.

Navigationshensigt

Nøgleord med varemærkenavne, fysiske placeringer og websteder knyttet er klassificeret som havende navigationshensigt.

Den fortæller søgemaskinen, hvor den søgende vil hen, og spørger om vej.

Hvis du f.eks. skriver “Rock Content” i søgefeltet, vises hjemmesiden, bloggen og sociale mediers profiler.

Hvordan analyserer du søgehensigter?

At forstå, hvordan søgemaskinen klassificerer brugernes forespørgsler, er et af de første skridt til at tage for at optimere dit indhold. Det giver dig planen om, hvordan du rangerer højt på SERP’er.

Følg disse trin for at analysere søgehensigtsindhold og optimere indhold, der udkonkurrerer konkurrenterne.

1. Gå over søgeresultaterne for søgeordet

Indtast dit foretrukne søgeord i Google og gennemse resultaterne, der følger.

Her er et skærmbillede fra Googles første SERP for søgeordene “digital marketing”.

Fra billedet kan du se, at søgende er interesserede i, hvad digital markedsføring betyder, dens typer og hvordan de kan markedsføre online.

Læg mærke til afsnittet “Folk spørger også” for at få en idé om de mest almindelige søgninger, der er forbundet med søgeordet. Det viser opfølgende spørgsmål, som brugere stiller spørgsmål til.

2. Klassificer søgehensigten

For hvert resultat på den første SERP for søgeordet skal du notere og klassificere hensigten, som bloggen eller artiklen blev skrevet til.

🔥 Anbefalede:  11 forfærdelige pengevaner for din pengepung og dit helbred

Fra skærmbilledet ovenfor kan du se, at søgende gerne vil vide mere om digital markedsføring. Nogle vil gerne have et hurtigt indblik i terminen, og andre gider ikke tage de længere kurser.

Søgeordsmodifikatorer angiver, hvad brugeren har brug for.

Ord som hvordan, hvorfor, hvad, guide, ressourcer og tutorial tyder på, at den søgende ønsker mere information om emnet.

Søgemaskinen analyserer ord som køb, pris, billig, kupon og ordre som transaktionelle. Hvis den, der søger, knytter et brand, en hjemmeside eller et domænenavn til søgeordet, læser søgemaskinen det som at spørge om vej.

3. Integrer dine resultater i dit indhold

Efter at have besluttet, hvad de mest almindelige hensigter forbundet med et søgeord er, er næste skridt at beslutte, hvordan du kan bygge dit indhold op omkring løsning af søgeres problemer.

Studer dit tidligere indhold, hvis du har noget, og se, hvad der manglede. Havde du en ideel målgruppe, eller målretter du mod alle?

At undersøge og interagere med din målgruppe gør det nemmere at identificere deres smertepunkter.

Brug resultaterne til at skabe værdifuldt og handlekraftigt indhold og optimere metatitlen og metabeskrivelsen med tilstrækkeligt beskrivende sidehoveder og titler til at runde af.

Bliv forsætlig med din marketingstrategi med brugerhensigt

Du kan ikke undslippe brugerhensigten i din marketingstrategi.

At fylde søgeord i indhold plejede at være måden at rangere på, men Google ønsker at matche værdifuldt indhold med søgende. Og at tilføre brugerhensigt i det indhold, du udgiver, er den eneste måde at få en chance for at rangere højt.

Vil du forbedre din marketingplanlægning, analyse og eksekvering til højere SERP-rangering? Få din gratis Marketing Planning Bundle fra Rock Content, og gør dig klar til at overliste og overgå konkurrenterne.