HENI lancerer Colour Rhythms-kollektionen fra MadC

Følgende artikel hjælper dig med: HENI lancerer Colour Rhythms-kollektionen fra MadC

HENI har annonceret sin kommende lancering af Colour Rhythms-kollektionen, som består af kunstværker malet af MadC og genereret tilfældigt gennem machine learning.

MadCs rigtige navn er Claudia Walde. Hun er en graffitikunstner, vægmaler og designer baseret i Tyskland, som har malet i 30 år. Hendes kunst kan ses i vægmalerier verden over.

Colour Rhythms er Waldes første NFT-kollektion. Det omfatter 1.000 unikke kunstværker produceret i samarbejde med HENI Studio.

MadC organiserer sit arbejde efter sjældenhed og kategorier, herunder Antal farver, Tæthed, Former, Monokrom og Farve.

MadC kommenterede: ”NFT-kollektionen kan klart identificeres som mit arbejde, men samtidig er det også klart, at det ikke er noget, jeg har malet. Det var præcis, hvad jeg ønskede at opnå, et nyt lag i mit arbejde, et nyt lille univers, noget, der inkluderer tilfældigheder og kompleksitet og energi, men fra en ny vinkel.”

Tilmeldingen til Color Rhythms lukker om 5 dage, den 24. maj kl. 14.00 ET.

Succesfulde ansøgere vil modtage en e-mail for at fortælle dem, hvornår de kan fortsætte med betalingen. MadC vil distribuere NFT’erne via MetaMask wallet-adresser efter 1. juni.

I juli 2021 udgav HENI en samling i samarbejde med Damien Hirst kaldet “The Currency”. Det var det første tilfælde af en “phygital” projekt indenfor den traditionelle kunstsfære. Indehaverne af The Currency NFT’erne kunne bestille fysiske versioner af malerierne, der skal leveres til deres hjem eller vælge at beholde NFT’erne.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Ambire X Swappin.gifts - varer og tjenester fra den virkelige verden til brugere