HashKey Capitals Fund III rejser 500 millioner dollars for at fremme Web3-masseadoption

Følgende artikel hjælper dig med: HashKey Capitals Fund III rejser 500 millioner dollars for at fremme Web3-masseadoption

HashKey Capitals Fund III rejser 500 millioner dollars for at fremme Web3-masseadoption

HashKey Capital, investeringsgrenen af ​​den Singapore-baserede finanskoncern HashKey Group, har hævet 500 millioner dollars til sin tredje fond, HashKey FinTech Investment Fund III. Med fonden vil HashKey investere i globale krypto- og blockchain-projekter og fokusere på nye markeder.

Fonden blev støttet af institutionelle investorer, såsom statslige formuefonde, virksomheder og familiekontorer. Virksomheden sigter mod at investere i infrastruktur, værktøjer og applikationer, der viser potentiale for masseadoption.

På trods af bjørnemarkedet og de seneste skandaler i kryptoindustrien forvalter HashKey Capital over 1 milliard USD i klientaktiver. HashKey har velkendte virksomheder i sin portefølje, herunder Cosmos, Aztek, Coinlist, dYdX Blockdaemon, FalconX, Polkadot og Animoca Brands. Firmaet har kontorer i Hong Kong, Singapore, USA og Japan.

Deng Chao, administrerende direktør for HashKey Capital, sagde, at virksomheden fik værdifuld erfaring og indsigt ved at klare tre cyklusser i branchen. Faktisk er det en af ​​de få krypto-investorer, der har fået licens til fondsforvaltning, der involverer digitale aktiver i Hong Kong, og som også har fået en principgodkendelse til fondsforvaltning i Singapore.

“Som en af ​​de tidligste institutionelle investorer i Ethereum og værten for Devcon2, har vi siden den første dag fastholdt, at kraften i blockchain og kryptoinnovation kan skabe en bedre fremtid. Fond III vil følge vores gennemtestede investeringsprincipper, mens de også leder efter spilskiftere, som ville være dem, der vil drive industrien fremad i næste fase.”

sagde Dr. Xiao Feng, formand for HashKey Group.

Web3-projekter har rejst betydelige mængder af finansiering i fortiden, især gennem traditionelle fundraising-metoder som venturekapital og private equity. Ifølge Metaverse Post-indsamlingsrapporten indsamlede Web3-startups i alt 7,2 milliarder dollars i 2022.

🔥 Anbefalede:  The Vanguard Star Fund (VGSTX) anmeldelse