Harry Winston, One Times Square og Fidelity registrerer NFT-varemærker

Følgende artikel hjælper dig med: Harry Winston, One Times Square og Fidelity registrerer NFT-varemærker

Harry Winston, One Times Square og Fidelity har indgivet NFT og metaverse varemærker. Mike Kondoudis, USA’s patent- og varemærkemyndighed licenseret varemærkeadvokat, delte nyheden på sin Twitter.

Den amerikanske luksusjuveler Harry Winston indgav NFT- og metaverse-varemærker den 20. december. Virksomheden planlægger efter sigende at udvikle virtuelle butikker og frigive virtuelle smykker, ure og tilbehør, briller, tasker, tøj, personlige arrangører og andre genstande. Derudover planlægger Harry Winston at udvikle computerprogrammer, der kan downloades, med ure og beklædningsgenstande. Virksomheden vil også promovere sine produkter i virtuelle verdener.

Mike Kondoudis

One Times Square-ejer Jamestown har indgivet en varemærkeansøgning for flere NFT-støttede tjenester. For det første planlægger virksomheden at udgive medier, der kan downloades, med den 363 fod høje Times Square-placerede skyskraber. NFT’erne vil vise video, tekst, lyd og grafik relateret til bygningen. Derefter vil stedet tilbyde bryllup, kunstgalleri og museumstjenester.

Mike Kondoudis

Fidelity Investments indgav NFT-, krypto- og metaverse-varemærkeansøgninger. Den amerikanske multinationale finansielle virksomhed planlægger at udvikle en NFT-markedsplads og ikke-fungible tokens med tekst og grafisk indhold. Derudover vil Fidelity levere investeringsservice for investeringsforeninger og pensionsfonde i metaversen. Mere end det planlægger virksomheden at frigive kryptotegnebøger og software, der understøtter handel med kryptovaluta.

Mike Kondoudis

I sidste uge indgav den berømte bilproducent Mercedes-Benz licenser til digital valuta, NFT’er og detailbutikker for virtuelle genstande.

🔥 Anbefalede:  Times Square: Hvor meget koster det at annoncere i det største reklamecenter?