Harmony’s Horizon-broen blev hacket til en værdi af $100 millioner

Følgende artikel hjælper dig med: Harmony’s Horizon-broen blev hacket til en værdi af $100 millioner

Harmony's Horizon-broen blev hacket til en værdi af $100 millioner

Endnu et krypto-tyveri har ramt markedet. Harmony Protocol annonceret via Twitter, at dens Horizon-bro blev hacket for 100 millioner dollars, hvilket gør den til den tredje store bro på et år, der har været udsat for et cyberangreb.

Angriberen stjal forskellige altcoins og sendte dem til et Ethereum pung, som i øjeblikket rummer 85.867 ETH, i alt $102.847.516. Harmony udtalte også, at angrebet ikke påvirkede Bitcoin-broen, og at de aktiver, der var gemt i decentrale bokse, var sikre.

“Vi er begyndt at arbejde med nationale myndigheder og retsmedicinske specialister for at identificere den skyldige og genvinde de stjålne midler,” selskabet tweeted.

Harmony Protocol er udvikleren bag Horizon, en Layer 1 Proof-of-Stake blockchain. Horizon-broen er bindeleddet mellem Harmony og andre netværk såsom Bitcoin, Ethereum og Binance Chain.

Blockchain-broer er en vital del af DeFi-strukturen, da de giver brugerne mulighed for at overføre kryptovalutaer fra en blockchain til en anden. Bridges koncentrerer også store summer af likviditet, hvilket gør dem til et mål for hackere.

“For at enkeltpersoner kan bruge broer til at flytte deres midler, låses aktiver på én blockchain og låses op eller præges på en anden. Som et resultat rummer disse tjenester store mængder kryptoaktiver,” Jess Symington, en forsker fra Elliptic, fortalte CNBC.

I april rejste en investor med brugernavnet “Ape Dev”. bekymringer om Horizons sikkerhed. Efter at have undersøgt, opdagede han, at sikkerheden var baseret på en “multisig” tegnebog, der kun behøvede to ud af fire underskrifter for at starte en transaktion.

🔥 Anbefalede:  Sådan finder du Amazon KSA-koder til Black Friday 2022

Da Harmony stadig mangler detaljer om, hvordan angriberen stjal pengene, er der spekulationer om, at adgangskoden fra denne “multisig”-pung blev hacket for senere at bryde Horizon-broen.

Angrebet havde en moderat effekt på Harmony’s ONE token, som dykkede 5 % i løbet af de sidste 24 timer. ONE handles i øjeblikket til $0,0248, et fald på 94% fra det højeste niveau i oktober på $0,379.

Læs relaterede indlæg: