Haribo og The Premier League File Web3, Metaverse og VR-varemærker

Følgende artikel hjælper dig med: Haribo og The Premier League File Web3, Metaverse og VR-varemærker

Haribo og The Premier League File Web3, Metaverse og VR-varemærker

I sidste uge indgav Haribo og The Premier League NFT-, VR-, metaverse- og web3-varemærkeansøgninger. Nyheden blev delt af den amerikanske patent- og varemærkemyndighed, licenseret varemærkeadvokat Mike Kondoudis.

Ifølge advokatens Twitter stolpe, indgav det tyske konfekturefirma Haribo varemærker med planer om at udstede ikke-fungible token-kunstværker med konfekture, digitale avatarer og tegnefilm. Organisationen vil også frigive digitale samleobjekter af disse genstande, der kan downloades.

Derudover dækker varemærkeansøgningen bærbare teknologienheder, såsom ure, samt virtual reality-briller og smarte briller.

Den 19. april indgav Football Association Premier League NFT-, metaverse- og web3-varemærkeansøgninger til “Summer Series”.

Fodboldforbundet planlægger angiveligt at udvikle kryptovaluta- og blockchain-software samt krypto- og virtuelle valuta-punge. Varemærkeapplikationen inkluderer også software til at lette blockchain-baserede finansielle transaktioner ved hjælp af kryptovaluta. Derudover indeholder den software, der gør det muligt for brugere at kompilere, gemme, transmittere, modtage, handle og udveksle virtuelle valutaer, NFT’er og andre digitale aktiver. Samlet set ser det ud til, at Premier League har til hensigt at udvikle et værktøj, der vil lette brugen af ​​blockchain.

Applikationen nævner også virtuelle varer, der kan downloades, og som kan bruges i virtuelle online-verdener. FA planlægger angiveligt at frigive fodtøj, tøj, hovedbeklædning, sportstøj, fodboldtrøjer, briller, tasker, sportstasker, rygsække, sportsudstyr, fodbolde, kunst og endda legetøj.

Mere end det ønsker Football Association Premier League at udvikle en NFT-markedsplads. Platformen bliver formentlig skabt specielt til købere og sælgere af FA’s digitale udstyr.

Traditionelle mærker bliver ved med at lægge mærke til de potentielle muligheder, som nye teknologier tilbyder. Blandt de andre velkendte virksomheder, der for nylig har indgivet web3-varemærkeansøgninger, er Amazon, Nissan og Absolut.

🔥 Anbefalede:  Denne nye Windows 11-funktion er en fantastisk tilføjelse til pc-spillere

Læs relaterede indlæg: