Har Webull et øjeblikkeligt indskud?

Følgende artikel hjælper dig med: Har Webull et øjeblikkeligt indskud?

Online handelsplatformen Webull tilbyder kommissionsfri aktiehandel og kan tilgås via en stationær computer eller mobilapp. Denne platform tilbyder udvidede timers handel, kryptovalutaer, marginkonti sammen med realtidsmarkedskurser for aktier og ETF’er.

Den største fordel ved Webull er, at der ikke er et minimumsindskud, så du behøver ikke at opbygge en massiv handelsfond, før du går i gang. Men har Webull øjeblikkelig indbetaling, så du kan investere dine penge med det samme uden at vente dage på, at de overføres?

I denne artikel vil vi dykke ned i dette emne for at finde ud af mere om øjeblikkelige indskud på Webull for at hjælpe dig med at afgøre, om det er den rigtige platform for dig.

Webull tilbyder i øjeblikket nye brugere op til 12 gratis aktier for at prøve platformen. Du får to gratis aktier (hver værd $3 – $3.000) for at tilmelde dig. Indbetal ethvert beløb for at få op til 10 flere gratis aktier. Tilmeld dig Webull via dette link for at være berettiget til bonussen.

Sådan indbetaler du penge på din Webull-konto

Når du åbner en Webull-konto, skal du indbetale nogle penge for at begynde at handle. Der er flere tilgængelige indbetalingsmetoder, herunder bankoverførsel, debet- eller kreditkort eller online tegnebøger såsom Skrill, PayPal eller Neteller. Du kan også tilføje dine bankkontooplysninger til Webull-indbetalingsgrænsefladen for at tilføje penge direkte fra din bankkonto. Bankkontoen skal dog stå i dit navn, og når du starter en overførsel, skal du medtage det referencenummer, Webull oplyser, som en kommentar, så Webull kan identificere og tildele din indbetaling.

For flere detaljer, læs venligst vores Webull-anmeldelse.

Har Webull et øjeblikkeligt indskud?

Desværre tilbyder Webull ikke øjeblikkelig indbetaling, men den har en funktion kaldet Øjeblikkelig købekraft. Dette er en unik funktion, der er tilgængelig for alle registrerede brugere. Det giver dig mulighed for at have en delvis kredit, når du laver en indbetaling, så du ikke behøver at vente de typiske fem dage, før din indbetaling afspejles på din Webull-konto.

🔥 Anbefalede:  Sådan får du betalt for at gå i skole (så du ikke har brug for et lån)

Dette er en system-initieret funktion, der ikke kræver brugerinput. Det dukker automatisk op, når du starter en indbetaling, så du kan begynde at handle med aktier, kryptovalutaer og ETF’er næsten med det samme. Du kan dog ikke bruge midlerne til at handle optioner.

Tidsrammen for dit fulde indskud til at lande på din handelskonto afhænger af beløbet og metoden for din indbetaling. Typisk vil det være omkring fem dage.

Relateret læsning: Sådan får du gratis aktier

Hvornår vises den øjeblikkelige købekraft på min konto?

Webull opererer på Eastern Time, så du skal være opmærksom på østlige tidszoneforskelle til din tidszone for at forstå, hvornår den øjeblikkelige købekraft lander på din konto. Det betyder, at du bliver nødt til at vente til handelstidspunktet i ET.

Hvis du indbetaler før kl. 16 ET, vil du have øjeblikkelig delvis kredit tilgængelig samme dag. Hvis indbetalingen er efter kl. 16.00, vil det blive afspejlet på din konto den følgende dag kl. 7.00 ET. Du kan bruge denne delvise kredit med det samme til at handle. Som vi kom ind på ovenfor, kan du ikke handle optioner med denne øjeblikkelige kredit, men det er muligt at handle alt andet.

Den samlede indbetaling vises på din konto inden for fem hverdage. Hvis du har foretaget indbetalingen før kl. 16.00, skulle du kunne se beløbet på din konto kl. 7 den 4. dag. Hvis du indbetaler efter kl. 16, vil midlerne afspejle sig på den 5. dag.

Hvor meget øjeblikkelig købekraft får jeg?

Mængden af ​​Instant Buying Power beregnes i henhold til dit indskudsbeløb, kontantsaldo, kontotype, markedsværdien af ​​dine positioner, din kreditscore og det samlede beløb af indgående midler.

🔥 Anbefalede:  Asus viser den lille, kraftfulde telefon, du har ventet på den 28. juli

Grænserne for nyfinansierede konti er normalt sat til $1.000. Hvis indbetalingsbeløbet under flyvningen er mindre end grænsen, får du øjeblikkelig købekraft svarende til indbetalingen. Hvis indbetalingsbeløbet under flyvningen er højere end din grænse, er det maksimale, du kan modtage, din Instant Buying Power-grænse.

Din Instant Buying Power-grænse kan dog stige, efter at dine indskud er afgjort. Da nettoværdien af ​​din konto er højere, vil du blive tildelt mere Instant Buying Power.

Relateret læsning: Har Webull brøkandele?

Hvordan viser Instant Buying Power på min konto?

Du kan tjekke status for dine indgående indbetalinger via Webull-platformen (mobilapp, desktop-app eller via browser). På mobilappen skal du trykke på “detaljer” ud for din samlede kontoværdi. Du kan derefter scrolle ned til “Payable & Receivable”, og du vil se indgående midler. Når du trykker på dette, vil du se din indbetaling under flyvningen.

Husk, at Instant Buying Power ikke vises som kontanter på din konto. Selvom du ikke opkræves renter for handel med disse foreløbige kontanter, og der kun er en eller to handelsrestriktioner for at bruge midlerne, vises de ikke som kontanter på din konto.

Når du handler med den foreløbige kredit, vil din kassebeholdning faktisk blive vist som et negativt tal. Din kontantsaldo bliver først positiv, når den fulde overførsel rammer din konto på dag fire eller fem, og så kan du se en nøjagtig tilgængelig saldo.

Afsluttende tanker

Når du er ivrig efter at få handel, kan de fire eller fem dage, det tager for en overførsel at blive vist på din handelskonto, føles som et helt liv. Med mange platforme skal du simpelthen være tålmodig og vente. Selvom Webull ikke tilbyder øjeblikkelig indbetaling, kan du bruge funktionen Instant Buying Power til at foretage handler, mens du venter på, at overførslen kommer til din konto.

🔥 Anbefalede:  Fremtidige M.2 SSD'er vil være kraftfulde, men med en nøglefejl

Selvom dette muligvis ikke svarer til det fulde beløb af din indbetaling, kan Webull over tid, mens du opbygger din konto, øge din grænse for øjeblikkelig købskraft, så du kan få adgang til flere penge, mens du venter på, at din overførsel ankommer.

Dette er et anstændigt kompromis, da du kan handle med det samme. Selvom dette måske ikke er så effektivt som øjeblikkelig indbetaling, for en gratis handelsplatform, er denne automatiske funktion bestemt et pluspunkt, især for nye handlende, der er ivrige efter at komme i gang.

Webull tilbyder i øjeblikket nye brugere op til 12 gratis aktier for at prøve platformen. Du får to gratis aktier (hver værd $3 – $3.000) for at tilmelde dig. Indbetal ethvert beløb for at få op til 10 flere gratis aktier. Tilmeld dig Webull via dette link for at være berettiget til bonussen.