Har du brug for en LLC til Shopify?

Følgende artikel hjælper dig med: Har du brug for en LLC til Shopify?

Har du brug for en LLC til at drive en virksomhed i Shopify, eller kan du gøre det uden en virksomhedslicens?

Det korte svar er ingendu behøver IKKE en LLC til Shopify.

Men der er flere tilfælde, betingelser og problemer, mens du bygger din virksomhed på Shopify. Lad os finde ud af det sammen.

Mange mennesker er interesserede i fordelene ved at bruge Shopify til deres e-handelsbehov.

De skaber de bedste landingssider, fantastiske designs til produktvisninger, tilføjer tillidsposer, takkesider osv.

Platformen er utrolig brugervenlig og nem at bruge, og derfor er den så populær for små virksomheder, der ønsker at starte en online butik.

Men når du lige er startet som virksomhedsejer, kan det være svært at vide, hvad du præcist skal bruge for at drive din virksomhed effektivt.

Denne virksomhedstype leverer til virksomhedsejere af enheden fra den enkeltes ejerskab.

LLC står for selskab med begrænset ansvar.

Sammenlignet med en enkeltmandsvirksomhed, kombinerer en LLCs struktur og effektivitet et selskabs med skatte- og ansvarsfordelene ved en enkeltmandsvirksomhed.

For enkeltmandsvirksomheder kontra LLC’er har enkeltmandsvirksomheder en fordel i forhold til andre forretningsstrukturer m.h.t. skatteangivelse – ejere kræver erhvervsskat på deres personlige selvangivelse, og indkomst beskattes kun én gang.

At have en enkeltmandsvirksomhed har den ulempe, at eftersom virksomheden og dens ejer teknisk set er den samme enhed, ejere er 100 % ansvarlige for eventuelle forpligtelser eller retssager, som virksomheden pådrager sig.

Har du brug for en LLC til Shopify? Ingen.

Der er ingen krav om at have en virksomhedslicens for at sælge på Shopify.

🔥 Anbefalede:  Sådan inkluderes brugerdefineret kolonne i eksport til CSV i Magento 2

er der visse omstændigheder, hvor en licens er afgørende.

For eksempel kan du have brug for en, hvis landet/byen/staten eller typen af ​​din virksomhed kræver det.

Således, selv når Shopify ikke kræver virksomhedslicenser fra sine forhandlere, dit land/by kan.

Derfor kan vi sige, at Shopify-butikker kan drives som enkeltmandsvirksomheder eller LLC’er. Selvom du måske ønsker at danne en LLC eller et selskab, er det ikke påkrævet.

For at konfigurere alle juridiske detaljer om din Shopify-butik behøver du typisk kun din CPR-nummer eller skatteidentifikationsnummer (TIN).

Du kan få mere information om selvstændig beskatning ved at læse IRS vejledning eller kontakte din lokale myndighed.

Det kan være klogt for dig at registrere et firmanavn eller et DBA (at drive business as), hvis du ønsker at drive din virksomhed som eneejer.

Du vil sandsynligvis ikke køre det under dit eget navn, så vælg et navn til det.

Dette er ikke nødvendigt, hvis navnet på virksomheden kombinerer dit navn med den service, du tilbyder, såsom John Doe’s Meats.

Vigtig note: Er det i din stat obligatorisk for virksomheder at få en licens? Hvis ja, skal du anskaffe dig en, før du kan begynde at sælge produkter eller tjenester.

Som en del af ansøgningsprocessen for en virksomhedslicens skal du få din EIN at strømline processen.

Dette vil adskille din virksomhed fra dig, ejeren. En føderal virksomhedslicens er nødvendig for visse industrier, såvel som enhver licens, der kræves af lokale myndigheder.

Ud over din føderale licens skal du kontakte din stat og kommune for at finde ud af, hvilke skridt du skal tage for din statslicens.

🔥 Anbefalede:  10 trin til evaluering og måling af din marketingstrategi

For eksempel for WA State Licensing kan du tjekke deres hjemmeside.

Generelt har hver lokation sin egen proces og krav. Normalt skal du indsamle oplysninger om dig selv og din virksomhed.

Du skal også betale eventuelle gebyrer, udfylde formularer, indhente tilladelser og indsende det hele til de relevante personer.

Du kan skelne din virksomhedsidentitet og din personlige identitet ved at bruge din arbejdsgiverens identifikationsnummer (EIN).

En virksomheds CPR-nummer (SSN) er en unik kombination af cifre, der bruges af regeringen til din LLC.

Der er ingen krav om, at enhver virksomhed skal have en licens.

En virksomhedslicens og tilladelse er ofte påkrævet for regulerede industrier som mad og drikkevarer, CBD, sundhed og wellness eller personlige tjenester.

I de tidlige stadier af dropshippinger et Employer Identification Number (EIN). ikke påkrævet, men det bliver senere nødvendigt af skattemæssige årsager.

EIN’er er nødvendige til mange opgaver, herunder betaling af føderale skatter online, udarbejdelse og indsendelse af selvangivelser og distribution af løn- og skattedokumenter.

Virksomhedslicenser er nødvendige for dropshipping-virksomheder, . De fleste byer kræver virksomhedslicenser, men dette krav kan variere fra stat til stat for dropshipping-virksomheder.

Gennemgå venligst dine lokale regler for at afgøre, om du har brug for en LLC til dropshipping på Shopify.

Hvis du har brug for en føderal virksomhedslicens, skal du betale gebyrer afhængigt af typen af ​​virksomhed.

Der er også statslicenser og tilladelsesgebyrer; de varierer også afhængigt af den stat, du befinder dig i. Hvis du ikke har en føderal virksomhedslicens, behøver du ikke betale gebyrer til føderale agenturer.

For mere information om gebyrerne, kontakt dine statslige myndigheder.

  • Det er ikke nødvendigt at registrere en virksomhed og ansøge om et EIN, hvis du er en lille eller mellemstor virksomhed.

  • Du kan drive din Shopify-butik som eneejer og bruge dit SSN (cpr-nummer) eller SIN (cp-nummer) til skattemæssige formål.

  • Den føderale regering kræver ikke forretningslicenser for alle typer virksomheder. I stedet kræver det kun dem for virksomheder, der opererer i visse brancher. Stater, der har deres eget sæt krav og trin for at opnå en licens.

🔥 Anbefalede:  13 populære blogartikelformater

Vigtig bemærkning: Denne vejledning er primært udarbejdet til amerikanske love og begrænsninger. Hvert land og by har forskellige regler og bestemmelser. Lav venligst din egen forskning og tag de nødvendige skridt baseret på din forskning.

Relaterede blogindlæg: