Har du brug for en LLC til at sælge på Amazon?

Følgende artikel hjælper dig med: Har du brug for en LLC til at sælge på Amazon?

Når du lærer at blive en Amazon-sælger, vil der opstå mange spørgsmål. En af de mest almindelige er, “Har jeg brug for en LLC til at sælge på Amazon?”

For at besvare dette spørgsmål skal nogle få begreber dækkes. Hvad er en LLC? Hvad kan det gøre for dig? Har du teknisk brug for det for at sælge på Amazon? Hvad med en LLC for Amazon FBA? Hvordan sætter man det op, og hvor meget koster det hele?

Vi vil dække alle ovenstående spørgsmål i denne artikel. Læs videre for at lære mere om at oprette en LLC til Amazon FBA, eller brug nedenstående links til at springe ethvert afsnit over, der interesserer dig.

Hvad er en LLC?

LLC står for “selskab med begrænset ansvar”. Det er en officielt registreret og anerkendt juridisk enhed, der er dannet som en del af en overordnet forretningsstruktur. En LLC er et ekstra lag af beskyttelse for en virksomhed og en virksomhedsejer (eller ejere), der adskiller virksomheden fra den eller de enkelte ejere.

Denne beskyttelse betyder for det meste, at i tilfælde af, at virksomheden svigter, går under eller håndterer en uheldig juridisk situation, tager virksomheden rammen, ikke ejeren. Som navnet antyder, betyder et aktieselskab, at ansvaret er på virksomheden, og dit personlige juridiske ansvar som virksomhedsejer er begrænset. Den mest almindelige form for dette ansvar med en ny virksomhed er gæld. Hvis en virksomhed går konkurs, for eksempel, beskytter en LLC de personlige aktiver hos sine ejere.

At have en LLC giver en ejer mulighed for fuldstændig at adskille sig fra virksomheden med hensyn til aktiver. Der er forretningsaktiver, og der er personlige aktiver, og de to behøver ikke at blande sig med en LLC.

En LLC har også beskyttelse på plads for overskud en virksomhed tjener. Der er forskellige skattemuligheder tilgængelige baseret på staten af ​​LLC’er. For eksempel kan LLC’er være i stand til at kræve et helt andet sæt forretningsudgifter i skattetiden og kan være underlagt skattefordele for selvstændige. Ligesom en LLC adskiller forpligtelser mellem virksomhed vs. personlig, gælder dette også for skatter. At danne en LLC adskiller forretning vs. personlig økonomi.

Hvad er fordelene ved at have en LLC?

De vigtigste fordele ved en LLC vedrører alle ansvar og beskyttelse.

At have en egentlig virksomhed, der er lovlig, kan øge din troværdighed og professionalisme som virksomhedsejer. Det reducerer også i høj grad din personlige tilknytning og dermed forbundne risici for virksomheden.

🔥 Anbefalede:  Forever 21 lancerer en fysisk kollektion baseret på dens digitale linje på Roblox' metaverse

Beskyttelse og troværdighed er nyttige af en række årsager:

  • Det giver din virksomhed et navn og en identitet
  • Det gør din virksomhed autentisk og anerkendt i amtet, statens og FICAs øjne
  • Det giver mulighed for renere adskillelse og ansvarlighed for skatteformål
  • Det giver dig muligheder for, hvordan du ønsker, at din virksomhed skal beskattes (enkeleejer, S-Corporation, C-Corporation)
  • Det giver dig mulighed for at være selvstændig erhvervsdrivende
  • Det giver troværdighed og kræves ofte for at komme i betragtning til erhvervslån
  • Det giver dig mulighed for at være berettiget til lån til små virksomheder i stedet for blot personlige lån
  • Det beskytter en virksomhedsejer(e) mod virksomhedens gæld
  • Det beskytter en virksomhedsejer(e) mod forretningssager
  • Det er ofte en del af sælgers forsikringskrav.

Har du brug for en LLC til at sælge på Amazon?

For at kunne sælge noget via Amazon, behøver du faktisk ikke en LLC.

LLC vs. enkeltmandsvirksomhed

Enkeltpersoner over hele verden sælger deres produkter på Amazon-platformen hver dag uden en LLC. Denne type forretningsmodel kaldes en enkeltmandsvirksomhed, og det er det, som mange enkeltmandsvirksomheder, der starter ud, hælder til i starten.

Selvom enkeltmandsvirksomheder virker attraktive for alle, der forsøger at skabe passiv indkomst på Amazon, er der mange fordele ved at danne en LLC, hvis du vil sælge på Amazon.

Er en LLC god til en Amazon-virksomhed?

Amazon FBA er “Fulfillment by Amazon.” Det er en ekstremt stor og praktisk platform, som Amazon-sælgere kan bruge, som opsætter modtagelse, opbevaring, pakning og forsendelse af ordrer gennem hele Amazon. Det betyder, at sælgere ikke behøver at gøre noget af dette internt, og de får adgang til uden tvivl et af verdens største opfyldelsesnetværk.

Amazon-opfyldelsescentre er designet til at håndtere høj volumen, og de har pladsen og kapaciteten til at gøre dette i massiv skala. Med opfyldelsescentre i hele USA og verden behøver Amazon-sælgere ikke at skulle beskæftige sig med at finde ekstra plads eller lagerlogistik på egen hånd.

Så har du brug for en LLC til Amazon FBA? Svarende til vores svar for, hvis du har brug for en LLC til at sælge på Amazon i første omgang, er svaret nej – men fordelene ved at danne en LLC er også relevante for Amazon FBA.

Plus, hvis du kigger på Amazon FBA-tjenester i første omgang, er der odds, at din virksomhed skalerer til et niveau, hvor det giver meget mening at have en LLC for Amazon FBA for det overordnede brand og tilliden til dit produkt. Du har helt klart en virksomhed, der er i vækst, og der er mange fordele ved at gøre den officiel.

🔥 Anbefalede:  At eje en virksomhed vs at arbejde et dagsjob – hvad alle har brug for at vide

Sådan opretter du en LLC til Amazon FBA

Opsætning af en LLC til Amazon FBA er ekstremt lig at oprette en LLC for enhver virksomhed. Der er et par skridt, som en virksomhedsejer eller -ejere skal tage, og nogle muligheder for at diskutere:

Trin 1: Tilmeld dig

I modsætning til hvad folk tror, ​​behøver du faktisk ikke at registrere dig for en LLC i din bopælsstat. Amazon foreslår endda at danne en LLC i en stat, hvor der er et FBA-center, og der er skattefordele at tage i betragtning. Mange sælgere uden for USA opretter deres Amazon FBA LLC’er i Delaware eller Wyoming, for eksempel.

Bestemmelse af den bedste stat for din LLC bør sandsynligvis diskuteres med en skatte- og forretningsprofessionel som en revisor. Selvom at danne en LLC i din hjemstat kan være den perfekte mulighed for din virksomhed, er det rart at vide, at du har muligheder.

Trin 2: Juridisk navn

Dette er navnet på din unikke og originale virksomhed. Dette trin er også det første skridt mange virksomheder tager for at etablere deres brand, hvilket igen kan være en stor milepæl i deres overordnede marketingplan og udrulning.

Da juridiske navne er unikke, skal du sikre dig, at du ikke vælger et navn, der allerede eksisterer. Du kan søge efter navne gennem et LLC-navnekontrolwebsted.

Trin 3: Registreret agent

En registreret agent er en person, der er forbundet med din LLC og skal have en fysisk adresse i den registrerede stat. Denne person vil modtage fysisk papirarbejde og vil eje enhver arkivering eller juridiske dokumenter, der er nødvendige for din virksomhed i den pågældende stat.

Trin 4: Driftsaftale

En driftsaftale er et dokument, der klart skitserer pligter, ansvar, bidrag osv. Dette er ofte ikke et egentligt krav for at danne en LLC, men dette betragtes generelt som en bedste praksis, især hvis der er to eller flere ejere. Nogle stater kræver dog også dette.

Trin 5: Indlevering til udenrigsministeren

Dette trin involverer indlevering af et dokument kaldet “Organisationsvedtægter” (eller “Organisationscertifikat” afhængigt af staten). Dette er det trin, der formelt sætter dig på regeringens radar, og der er et arkiveringsgebyr.

Trin 6: EIN

Et EIN er et arbejdsgiveridentifikationsnummer, og det er det føderale skatte-id, der er knyttet til din nyoprettede virksomhed. Dette er nødvendigt, hvis du nogensinde ønsker at åbne en bankkonto til virksomheden, til skatteformularer, eller hvis du ønsker at ansætte medarbejdere i fremtiden.

🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du ChatGPT til at skrive et digt

Hvor meget koster det at oprette en LLC til Amazon FBA?

Mens oprettelse af en LLC involverer et par gebyrer i begyndelsen, er det et årligt ansvar med årlige udgifter at holde en LLC aktiv.

Afhængigt af staten vil de første gebyrer for registrering og arkivering sandsynligvis ikke være mere end et par hundrede dollars (selvom det i nogle stater er op mod $500). De årlige fornyelsesgebyrer plejer også at koste omkring et par hundrede dollars og skal betales til tiden for at holde en LLC aktiv.

Derudover betyder etablering af en LLC, at der vil være årlige rapporter, der skal indgives løbende i registreringsstaten. Du er på radaren nu og har brug for at holde din virksomhed i et godt omdømme.

Alt til din virksomhed på Amazon

Selvom det er en personlig virksomhedsejers beslutning at beslutte, om man skal danne en LLC til at sælge på Amazon eller bruge Amazon FBA, er der en masse værktøjer derude til at hjælpe Amazon-sælgere med at få succes.

Hos Helium 10 tilbyder vi en alt-i-én softwareløsning til Amazon-sælgere. Uanset om du skal undersøge markedspladsen, udføre søgeordsundersøgelser, spore lagerbeholdning eller analysere nøgleanalyser, kan vores platform hjælpe dig med at nå alle dine forretningsmål, når du sælger på Amazon. For at lære mere om vores platform, tjenester og ressourcer, kontakt os direkte på vores hjemmeside eller chat med en supportspecialist.

Ofte stillede spørgsmål

Kan du sælge på Amazon uden en virksomhedslicens?

Du behøver ikke en virksomhedslicens for at sælge på Amazon.

Har du brug for et moms-id for at sælge på Amazon?

Ja, det er påkrævet for Amazon-sælgere at have et moms-id. Amazon sikrer dette ved at kræve, at alle sælgere gennemfører et amerikansk skatteidentitets-informationsinterview.

Har du brug for en LLC for at begynde dropshipping?

Ja, det anbefales at have en LLC, da det vil beskytte din dropshipping-virksomhed og dens aktiver.

Table of Contents