Har du brug for en lille virksomhedsforsikring hos en LLC eller et selskab?

Følgende artikel hjælper dig med: Har du brug for en lille virksomhedsforsikring hos en LLC eller et selskab?

Jeg modtog et spørgsmål fra en læser den anden dag med hensyn til, hvorvidt en lille virksomhedsforsikring er nødvendig for en virksomhed, selvom man er beskyttet af begrænset ansvar via en LLC eller et selskab.

Specifikt ønskede han at vide, om det var værd at betale for forsikring for en gennemløbsenhed som en LLC eller S Corp, som ikke har overskud i virksomheden.

Når nogen stiller mig dette spørgsmål, siger jeg altid ja, uanset virksomhedens art, men det afhænger i høj grad af din risikotolerance.

Især hvis du driver en forretning i USA, er chancerne for at blive sagsøgt højere, end du tror, ​​og der skal virkelig ikke meget til, før nogen tager dig for retten.

Der er også en almindelig misforståelse, når det kommer til begrænset ansvar med en LLC eller et selskab, som de fleste måske ikke er klar over. For det første gælder begrænset ansvar ikke under følgende omstændigheder.

  • Du har handlet uagtsomt eller uansvarligt.
  • Du har gjort noget ulovligt med din virksomhed, uanset om du er klar over det eller ej
  • Du har tegnet en personlig garanti for et lån
  • Du har blandet dine personlige udgifter med dine forretningsudgifter. Med andre ord, du behandler ikke din virksomhed som en separat enhed

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Hvis du er interesseret i at starte en e-handelsvirksomhed, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

Hvad kan du miste?

Lad os sige, at du ikke falder ind under nogen af ​​kategorierne ovenfor, og du driver din LLC eller virksomhed efter bogen. Hvad står du til at miste? Med en pass through-entitet tror du måske ikke, at du har meget på spil, men tænker over det på denne måde.

🔥 Anbefalede:  Er GoToGate lovlig? (Pas på før reservation)

Hvis du taber en retssag, er hele din virksomhed i fare. Sagsøgeren kan tage din hjemmeside, din virksomhed og alle dine forretningsaktiver væk.

Endnu værre, vil du miste en del af dit mentale helbred. Du har trods alt arbejdet hårdt for at få din virksomhed op at køre, og forsikring vil hjælpe med at forhindre, at den bliver taget fra dig.

Hvad er der ellers ikke dækket af en LLC eller et selskab?

Den anden ting, der ofte overses, er det store besvær, der er involveret, hvis du rent faktisk bliver sagsøgt. Hvis du ikke har en forsikring, skal du igennem besværet med at svare på klagen, eventuelt hyre en advokat og klare det hele selv.

Hvis du dog har en erhvervsforsikring, lader du bare dit forsikringsselskab vide om klagen, og de vil tage den derfra.

Ofte har de advokater i huset, der vil svare og håndtere papirarbejdet for dig, ligesom en bilforsikring fungerer. At have denne ro i sindet er absolut det værd.

Generelt beskytter erhvervsansvarsforsikring din lille virksomhed i tilfælde af en retssag for personskade og/eller tingsskade. Det vil dække skaderne fra retssagen ud over eventuelle sagsomkostninger.

Hvad er de forskellige typer forsikring til små virksomheder?

  • Produktansvarsforsikring: Dette er den kategori, som vores forretning med linned til bryllup falder ind under. Hvis du sælger eller fremstiller produkter, vil produktansvarsforsikring beskytte dig i tilfælde af, at en kunde kommer til skade, mens du bruger dine ting. For vores forretning med linned til bryllup, tror du måske, at det ville være svært for nogen at komme til skade ved at bruge vores servietter eller lommetørklæder. Men for eksempel kunne nogen sagsøge os, hvis de ikke var tilfredse med kvaliteten af ​​vores produkt, hvilket igen kunne have ødelagt deres bryllup og påført dem mentale kvaler. Det er latterligt, jeg ved det, men det kan ske. Størrelsen af ​​dækningen og risikoniveauet afhænger af din virksomhedstype. For os skal vi ikke betale så meget for forsikring, fordi vores virksomhed anses for at være ret sikker.
  • Generel ansvarsforsikring: Generel ansvarsforsikring er den vigtigste dækning, der beskytter din virksomhed mod skadeskrav, skader på ejendom og reklamekrav. Som navnet antyder, er dette en altomfattende politik for din virksomhed og kan være det eneste, du har brug for, afhængigt af hvad din virksomhed sælger.
  • Erhvervsansvarsforsikring: Hvis du yder erhvervsservice af nogen art, bør du nok få en erhvervsansvarsforsikring. Denne dækning beskytter din virksomhed mod fejlbehandling, fejl, uagtsomhed og udeladelser. Afhængigt af hvad du gør, kan du være juridisk forpligtet til at købe denne forsikring. For eksempel er alle læger forpligtet til at tegne fejlbehandlingsforsikring.
🔥 Anbefalede:  23 afgørende vilkår for online shopping, som enhver moderne shopper har brug for at kende

Risiker det ikke

Der er mere på spil, end du tror, ​​når du ikke køber en forsikring. Hvis noget, bør du overveje dit mentale helbred.

Er du villig til at risikere at miste alt det hårde arbejde, du har lagt i din virksomhed?

Er du villig til at håndtere alt besværet, hvis du rent faktisk bliver sagsøgt?

Tænk på din LLC eller virksomhed som en konkursforsikring. Selvfølgelig kan du ikke miste det hele, men du kan helt sikkert miste nok til at det bliver ekstremt smertefuldt. Spørg dit lokale forsikringsselskab for at se, om omkostningerne er det værd.

Få hjælp

Personligt bruger vi CorpNet.com, når vi har spørgsmål af denne art. Og det smarte er, at de giver dig en gratis rådgivning vedrørende din specifikke situation.

Klik her for at give dem en chance og omtale kuponkode: MWQHJ til 10% rabat!

Hvis du har andre spørgsmål, er du også velkommen til at sende mig en e-mail, og jeg vil med glæde give dig min mening.

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i jura og skatter

Om Steve Chou

🔥 Anbefalede:  Dunzo lider af et databrud, oplysninger om kunder, som hackerne har adgang til

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.