Hailo introducerer nye AI-chips, der giver et uovertruffent løft i billedbehandlingskapacitet

Følgende artikel hjælper dig med: Hailo introducerer nye AI-chips, der giver et uovertruffent løft i billedbehandlingskapacitet

Den Tel Aviv-baserede AI-chipproducent Hailo har annonceret i dag lanceringen af ​​sin seneste processorfamilie, Hailo15H, M og L SoCs. Ligesom sin forfader Hailo8 designede virksomheden disse chips for at bringe AI-modeller til kanten og specifikt for at drive intelligente kameraer.

Hailo har introduceret nye AI-chips, der giver et uovertruffent løft i billedbehandlingskapacitet

“Hailo15 markerer et væsentligt skridt i at gøre AI på kanten mere skalerbar og overkommelig,” udtalte Orr Danon, CEO for Hailo. “Vores kantløsninger, som allerede bliver brugt af hundredvis af kunder verden over, er moden AI-teknologi og vores softwarepakke, udover at tilbyde højtydende AI i en kameraformfaktor.”

Den nye Hailo-familie vil levere behandlingshastigheder fra 7 tera operationer i sekundet til 20 TOPS, fem gange hurtigere end sammenlignelige priser. Ved at bruge toppen af ​​linjen Hailo15H kan brugere køre YOLOv5 i realtid ved 1280 × 1280 opløsning – eller benchmark ResNet50 klassifikationsmodellen med 700 billeder i sekundet. Hvis du ikke har brug for realtidsbehandling eller er okay med at analysere færre billeder i sekundet, kan processoren håndtere op til 4k60 videoinput.

Virksomheden siger også, at denne opdatering giver syn-baserede transformere til kameraer til objektdetektering i realtid. Det kan også bruges til videoforbedring, herunder forbedring af video i svagt lys, stabilisering af video og oprettelse af HDR-billeder.

På grund af det faktum, at kameraerne ikke længere er forpligtet til at udføre cloud-analyser, sparer videobåndbredde og -behandling, plus forbedrer det overordnede privatliv på grund af dataanonymisering på kanten, sænker ‘Hailo15-bemyndigede kameraer’ de samlede ejeromkostninger i massive kameraudrulninger ved at aflaste cloud-analyse. Resultatet er en ultrahøjkvalitets AI-baseret videoanalyseløsning, der holder folk mere sikre, samtidig med at de sikrer deres privatliv og tillader organisationer at operere mere effektivt til lavere omkostninger og kompleksitet af netværksinfrastruktur.

🔥 Anbefalede:  GrooveFunnels anmeldelse: Er det den bedste tragtbygger der findes?

Hailo bruger disse nye processorer til at udvide den innovative arkitektur, den har udviklet til sine originale chips. Dette holder dens computer-, hukommelses- og kontrolenheder tæt på hinanden for optimal ydeevne og lukker de dele af processoren, der ikke er nødvendige på et givet tidspunkt.

Læs flere relaterede emner: