Gucci udnævner Robert Triefus til CEO for Gucci Vault og Metaverse Ventures

Følgende artikel hjælper dig med: Gucci udnævner Robert Triefus til CEO for Gucci Vault og Metaverse Ventures

Robert Triefus bliver administrerende direktør for Gucci Vault og Metaverse Ventures og overtager efter Nicolas Oudinot, som har arbejdet på Gucci Vault siden 2020 og nu forlader brandet.

Robert Triefus har arbejdet for Kering siden 2008, hvor han kom til luksushuset som global direktør for marketing og kommunikation. Fire år senere blev Triefus udnævnt til vicepræsident for marketing hos Gucci. I 2018 blev han executive vice president for brand og forbrugerengagement og derefter senior executive vice president i 2022.

Direktøren træder ind i stillingen den 1. november. Han vil være ansvarlig for at forme brandets Web3- og spilstrategier, mens han fortsætter udviklingen af ​​Gucci Vault.

Samtidig blev Micael Barilaro, den nuværende nye virksomhedsdirektør for spil og samleobjekter, udnævnt til Vice President for Metaverse Ventures.

“Triefuss erfaring og ekspertise vil hjælpe med at forme Guccis strategi inden for disse strategiske områder, som han var med til at bygge, efter at have arbejdet hånd i hånd med de respektive teams, udformet husets tilgang og positionering i spil- og Web3-sektoren, samt i lanceringen af ​​Gucci Vault-projekt,”

oplyste selskabet.

I de seneste måneder har globale virksomheder ansat ledere på executive-niveau til Metaverse-relaterede stillinger. I juni i år hyrede underholdningsgiganten Walt Disney Co. Mark Bozon, en tidligere Apple-direktør, til at udvikle den kreative Metaverse-strategi for Disney. Virksomheden udsendte også for nylig et jobtilbud til rollen som Principal Counsel i Emerging Technologies og NFT’er.

Samtidig fortsætter native Web3-projekter med at ansætte ledere fra Web2-virksomheder. I maj i år sluttede teknologichefen Shannon Snow sig for eksempel til et kvindeledet NFT-projekt, World of Women, mens NFT-mærket Doodles fik selskab af den tidligere Billboard-chef Julian Holguin.

🔥 Anbefalede:  Websteder logger muligvis din e-mail og adgangskode, uden at du ved det

Læs relaterede indlæg: