Gucci og Vans går sammen om at skabe en unik virtuel oplevelse på Roblox

Følgende artikel hjælper dig med: Gucci og Vans går sammen om at skabe en unik virtuel oplevelse på Roblox

Gucci og Vans slår sig sammen for at skabe en unik virtuel oplevelse på Roblox

To ikoniske modemærker, Gucci og Vans, har gik sammen at skabe en enestående metaversoplevelse på Roblox. Med Gucci Town og Vans World som omdrejningspunktet, kan spillere bevæge sig mellem de to for at låse op for unikke digitale varer og spilindhold. Dette samarbejde markerer et væsentligt skridt fremad i det stadigt udviklende skæringspunkt mellem mode og metavers.

Designet som en skurvogn, vil spillere transportere fra Gucci Town til Vans World gennem skoæsker for at jage efter farveprøver. Resultatet af at finde alle brikkerne er enten en sko eller en skateboard-inspireret rygsæk, som gratis kan styles på spillerens Roblox-karakter.

De virtuelle verdener indkapsler essensen af ​​hvert mærke med Guccis karakteristiske ikonografi og grafik og Vans’ fodtøj og materialer, inklusive dets ikoniske skakternet print.

Gucci og Vans’ samarbejde om Roblox er en forlængelse af deres seneste fysiske sneaker-samarbejde, Gucci Continuum x Vans, som blev lanceret på Gucci Vault. Gucci Vault er mærkets eksperimentelle afdeling, der byder på dets vintage- og Web3-projekter. De digitale sko, der er tilgængelige i Roblox, afspejler designet af det fysiske Gucci Continuum drop.

Fra i dag kan Roblox-brugere deltage i den nye skurvogn i Gucci Town og Vans World indtil den 13. maj.

Det italienske modehus lancerede Gucci Town i maj sidste år, med minispil, hvor spillere kan tjene GG Gems og en virtuel butik til at købe og prøve tøj til deres avatarer. Vans åbnet Vans World, et fordybende skateboard-metavers, i september 2021.

Læs mere:

🔥 Anbefalede:  Venter du på M3 iMac? Vi har dårlige nyheder til Apple-fans