Grey Goose Vodka serverer US Open i Decentraland metaverse

Følgende artikel hjælper dig med: Grey Goose Vodka serverer US Open i Decentraland metaverse

US Open Decentraland

Luksus vodka mærke Grågås kommer ind i metaversen. Det franske mærke debuterede en MetaVIP Lounge til US Open (tennisturnering) på den øverste metaverse platform Decentraland.

Den virtuelle lounge tilbyder unikke og fordybende oplevelser ud over tennis, såsom at fuldføre metaverse quests og spil, tjene NFT wearables og en chance for at vinde en tur til 2023 US Open herrefinaler.

“Dette er vores første rigtige indtog i metaverset. Vi har længe snakket om, hvordan vi gerne ville dukke op med Grey Goose. Vi ved, at det er et vigtigt kontaktpunkt for vores fans,”

Aleco Azqueta, Gray Goose VP for marketing, Nordamerika, sagde.

For at deltage i lodtrækningen til 2023-finalerne skal fans fuldføre en opgave kaldet Honeydew Hunt og udfylde en formular. Deltagere skal være 21 år eller ældre og kan kun indsende én formular pr. dag.

MetaVIP Lounge er tilgængelig for alle via laptop. Oplevelsen begynder med aldersbekræftelse, hvorefter brugerne kommer ind i et tennisboldrum og bliver mødt af Gustav, en gåse-rejseleder. Efter hilsenen spiller fans et spil inspireret af turneringens officielle cocktail, Grey Goose Honey Deuce. Når spillere fuldfører spillet, får deres in-game avatar mulighed for at komme ind i baren og deltage i en lektion om at forberede den symbolske cocktail.

I modsætning til andre sportsbegivenheder, der afholdes i metaverset, udsender The MetaVIP Lounge ikke turneringens kampe, så fans kan se dem.

“Den måde, vi tænkte på det, er: Hvis du arbejdede for en virksomhed i 90’erne, er det ligesom, åh, har du brug for en hjemmeside? Måske for 15 år siden, sagde virksomhederne, tror du, vi har brug for en Facebook-side? [The metaverse] er, hvor fans af vores brand kommer til at interagere i fremtiden. Mange af dem er der allerede nu,”

🔥 Anbefalede:  Cool Cats og Animoca Brands samarbejder med OneFootball Labs for at udgive World Cup-inspirerede NFT'er

Azqueta delte sine tanker om fremtiden for metaversen.

US Open finder sted hvert år i Flushing Meadows, New York. Det er en af ​​de fire grand slam i tennis. I år startede turneringen den 29. august og slutter den 11. september med Herrefinalerne. US Open-begivenheden i Decentraland finder sted på samme tid.

Læs relaterede indlæg: