Gratis $20 øjeblikkeligt: ​​17 måder at tjene 20 dollars hurtigt på

Følgende artikel hjælper dig med: Gratis $20 øjeblikkeligt: ​​17 måder at tjene 20 dollars hurtigt på

Har du brug for nogle ekstra penge, men ved du ikke, hvor du skal lede? Heldigvis er der mange måder at tjene ekstra $20 på på kort tid. Uanset om det er at tjene nogle ekstra penge for at spare flere penge, eller om du har brug for $20 for at betale for en weekendbegivenhed med dine venner, så har du muligheder.

Disse ideer er perfekte, når du har brug for nogle hurtige kontanter. Nedenfor er en liste over måder at tjene $20 på med det samme og uden nogen som helst erfaring eller forudgående viden.

Sådan tjener du $20 med det samme

Her er flere måder at tjene hurtige penge på, f.eks. en gratis $20 med det samme. Vælg de gratis ideer til at tjene penge, der fungerer bedst for dig, eller endnu bedre, kombiner et par forskellige ideer for at tjene penge.

Ønsker du at tjene penge hurtigt? Her er nogle af vores foretrukne ressourcer:

 • Swagbucks ($10 tilmeldingsbonus) – Tjen penge hurtigt med undersøgelser og andre små opgaver. Udbetal din indtjening hurtigt for PayPal-penge eller gratis gavekort.
 • Mine Points ($10 tilmeldingsbonus) – Tjen penge tilbage for køb på mange af dine yndlingswebsteder. Udfør desuden undersøgelser og andre små opgaver.
 • IndbakkeDollars ($5 tilmeldingsbonus) – Tag undersøgelser, se videoer, download apps og komplet tilbud. Tjen ekstra penge hurtigt i din fritid.

1. Swagbucks ($10 tilmeldingsbonus)

Swagbucks giver enhver mulighed for at tjene ekstra penge online for at gennemføre simple opgaver som du allerede bruger timer på at gøre på din telefon! Måder at tjene ekstra penge på Swagbucks inkluderer:

 • Ser videoer
 • Gennemførelse af online undersøgelser
 • Spil med din telefon
 • Shopping hos partnere med Swagbucks-forhandlere for cashback-tilbud
 • Køb gavekort i dine yndlingsbutikker og få penge tilbage
 • Brug af eksklusive kuponkoder på Swagbucks for at få gratis rabatter
 • Og andre relaterede onlineaktiviteter

Når du udfører opgaver, får du betalt “Swagbucks” eller SB, som kan indløses til kontanter eller gavekort.

Så hvordan tjener du penge med det samme med Swagbucks? Udover at udføre ovenstående opgaver, som i mange tilfælde kun tager et par minutter dagligt, får du en gratis $10 bonus bare for at oprette din konto! Det er gratis penge!

Swagbucks tilbyder en bekvem måde at tjen lidt ekstra indkomst, når du har brug for det.

2. MyPoints ($10 tilmeldingsbonus)

MyPoints er et cashback-program, der hovedsageligt fokuserer på shopping hos dine yndlingsforhandlere gennem dit MyPoints-dashboard. Når du har oprettet en gratis konto, kan du logge ind på MyPoints og gennemse de aktuelle tilbud, og søge blandt deres mange partnerforhandlere at handle hos.

Når du klikker på en forhandler som f.eks. Kohl’s, føres du til hjemmesiden, og ethvert køb, du foretager, tjener en procentdel kontant tilbage på din MyPoints-konto, så du kan spare penge! Det er bogstaveligt talt gratis penge!

MyPoints-medlemmer kan få op til 40% rabat bare ved at shoppe gennem deres MyPoints-login. Mens MyPoints fokuserer på at handle online og aftaler med partnerforhandlere, giver de dig også mulighed for at få ekstra penge for at tage korte undersøgelser og andre små opgaver, der ligner Swagbucks.

Når du har oparbejdet nok point, kan du indløse dine belønninger til gavekort eller kontanter sendt til din PayPal-konto. Hvad mere er, hvis du opretter din gratis konto hos MyPoints i dag via vores partnerlink, vil du modtage $10 bare for at tilmelde dig! Kombiner dette med Swagbucks-tilbuddet, hvis du har brug for at få $20 hurtigt.

Samlet set er indkomstpotentialet med MyPoints lidt mere begrænset end Swagbucks, men det er stadig en fantastisk måde at tjene nogle ekstra penge på. Vi anbefaler, at du tilmelder dig begge for at maksimere antallet af tilbud, der er tilgængelige for dig.

3. InboxDollars ($5 tilmeldingsbonus)

InboxDollars er et andet topwebsted, der giver dets brugere mulighed for at tjene penge online bare for at gennemføre dagligdags aktiviteter.

Hvordan virker det? InboxDollars samarbejder med mærker, der betaler dem for at få input fra forbrugerne. InboxDollars betaler dig derefter for at gennemføre disse aktiviteter online. Du tjener penge online ved at gennemføre aktiviteter som:

 • At tage undersøgelser
 • Ser videoer og tv
 • Spiller spil
 • Indløsning af gratis kuponer til mad- og dagligvarebutikker
 • Shopping hos InboxDollars partnerforhandlere

Den måske vigtigste forskel mellem InboxDollars og andre cashback-programmer er, at de vil betale dig i rigtige kontante belønninger, ikke point, der konverteres til kontanter. Dette giver dig en bedre idé om, præcis hvor mange penge du kan tjene pr. aktivitet, du gennemfører. Der er intet mysterium om, hvor mange penge dine point er værd.

For at hjælpe dig med at tjene de ekstra $20 med det samme, kan du indløse $5 gratis blot ved at tilmelde dig InboxDollars.

Igen, ligesom Swagbucks og MyPoints, finder du unikke tilbud hos InboxDollars for at tjene penge. At have en konto på alle tre websteder vil give dig flere muligheder.

Har du brug for mere end $20? Du kan være interesseret i disse artikler:

4. Rakuten Indsigt

I modsætning til de tre allerede nævnte websteder tilbyder Rakuten Insight ikke en tilmeldingsbonus. Det er dog gratis at oprette din konto, og når du først har tilmeldt dig, kan du begynde at tjene penge med betalte online undersøgelser med det samme.

Rakuten Insight er en af ​​de bedste muligheder for alle, der ønsker at tjene ekstra penge i deres fritid. Mange undersøgelser er tilgængelige, og det beløb, du tjener, vil variere fra den ene undersøgelse til den næste. Start med at fuldføre de aktuelle tilbud med den højeste udbetaling, hvis du spekulerer på, hvordan du tjener $20 lige nu.

🔥 Anbefalede:  12 måder, du kan udnytte din første bog til at skabe vækst i din virksomhed

Selvom der er mange forskellige websteder og apps til at tjene penge med undersøgelser, er hver enkelt en smule anderledes end de andre. Swagbucks, MyPoints og InboxDollars giver alle mange forskellige måder at tjene penge på, men Rakuten Insight fokuserer udelukkende på undersøgelser.

Dette vil begrænse dit indkomstpotentiale fra siden, men hvis du vil tjene penge på online undersøgelser, vil du helt sikkert prøve Rakuten Insight. Det er en af ​​de bedste undersøgelsessider, der findes.

5. Public.com

Public.com er en førende investeringsapp, der tilbyder kommissionsfri handel med aktier og ETF’er. Det er utroligt begyndervenligt, fordi de (udover kommissionsfri handler) ikke har nogen kontominimum, og du kan købe brøkandele. Takket være brøkandele behøver du ikke hundredvis eller tusindvis af dollars for at investere i dit yndlingsfirma.

I øjeblikket tilbyder Public.com nye brugere et gratis stykke lager til en værdi af op til $300 for tilmelding*. For at kvalificere dig til den gratis bonus skal du oprette din konto og finansiere den med et hvilket som helst beløb. Du får et gratis stykke lager til en værdi af mindst $3, men det kan være så meget som $300 værd.

Udover bonussen er Public.com også en fremragende mulighed, fordi den har en ren, brugervenlig grænseflade og en bred vifte af sociale funktioner. De sociale funktioner er gode til at forbinde med venner eller andre investorer. Du kan deltage i diskussioner, følge andre investorer og lære mere om investering.

Den rene brugergrænseflade gør Public.com til et fremragende valg for begyndere og erfarne investorer.

6. Moomoo

Moomoo tilbyder også kommissionsfri handel med aktier og ETF’er, men det tager en anden tilgang end Public. Moomoo tilbyder et væld af gratis værktøjer til at undersøge og analysere aktier og ETF’er. Aktive og tekniske forhandlere vil sætte pris på de værktøjer, der er tilgængelige fra Moomoo, inklusive aktiediagrammer og screenere.

Hvis du er interesseret i at lære mere om investering og aktiemarkedet, er Moomoo en fremragende ressource. Brugere får gratis adgang til undervisningsindhold, herunder kurser.

Derudover har Moomoo et af de bedste tilmeldingsbonustilbud overalt. De tilbyder op til 15 gratis aktier til nye brugere, og hver aktie kan være værd op til $2.000. Du får en gratis aktie til at oprette en konto og op til 14 flere aktier til at finansiere din konto.

Med så høj en potentiel værdi er dette et tilbud, du ikke vil gå glip af.

7. Webull

Webull er en anden kommissionsfri handelsapp, der tilbyder en tilmeldingsbonus, du ikke vil gå glip af. Deres tilbud ændrer sig nu og da, men de tilbyder i øjeblikket nye brugere op til 12 gratis aktier til en værdi af op til $36.000 i alt!

Du får to gratis aktier til en værdi af op til $3.000 hver, bare for at oprette din konto. Få op til 10 flere gratis aktier, når du indbetaler et hvilket som helst beløb. Det er et af de bedste tilmeldingsbonustilbud, du finder overalt.

Webull er også en fremragende app, selv uden tilmeldingsbonussen. Ligesom Public.com og Moomoo opkræver Webull ingen provision på aktie- og ETF-handler. De har heller ingen kontominimum, og du kan købe og sælge brøkandele.

Mens nogle apps, som Public.com, har en forenklet tilgang til brugergrænsefladen, har Webull en anden tilgang. Webull tilbyder mere avancerede forsknings- og analyseværktøjer end de fleste gratis handelsapps. Det er fantastisk for brugere, der ønsker at lave detaljerede analyser, men det gør også appen lidt mindre intuitiv og begyndervenlig.

8. Robinhood

Robinhood var en pioner inden for kommissionsfri handel og brøkaktier. Takket være Robinhood kræver det ikke længere mange penge at åbne en konto, og det tager ikke meget tid at begynde at investere. Mange konkurrenter er hoppet ombord ved at tilbyde gratis handler på grund af Robinhood, der sætter trenden.

Robinhood er en moderne investeringsapp, der lader alle med $5 investere på aktiemarkedet. Hvis du kun vil eje $5 af Amazon, kan du købe en delandel.

Investering i aktiemarkedet vil hjælpe dig med at opbygge rigdom og tjene flere penge passivt, og når du opretter en Robinhood-konto, vil du modtage en gratis aktieandel. Du kan vinde en andel af Facebook eller andre kendte virksomheder. Alt du skal gøre er at følge vores partnerlink her for at oprette din Robinhood-konto og få din gratis andel af lageret.

9. M1 Finance ($10 tilmeldingsbonus)

M1 Finance er en anden finansapp, der hjælper enhver med at begynde at investere i aktiemarkedet automatisk. Appen lader dig oprette en gratis konto og sætte dine investeringer på autopilot ved at opbygge din portefølje, eller “kage”, som de kalder det, og opsætte tilbagevendende overførsler (valgfrit).

Desuden giver M1 Finance adgang til en grundlæggende checkkonto kaldet M1 Spend. Det kan tjene renter på ubrugte kontanter og daglige køb, når du abonnerer på en M1 Spend Plus-konto.

Vi har indgået et samarbejde med M1 Finance for at give dig en gratis $10 bonus kun for at oprette din M1 Finance-konto. Følg dette link for at drage fordel af vores eksklusive M1 Finance tilmeldingsbonus. Du kan komme halvvejs mod dit mål om at tjene $20 med det samme bare ved at oprette en konto og foretage en indledende indbetaling.

10. Styrk ($20 tilmeldingsbonus)

Hvis du spekulerer på, hvordan du får $20 på 5 minutter, er denne metode noget for dig.

Empower er gratis software, der giver dig et visuelt overblik over dit samlede økonomiske scenario på ét sted. Det giver dig mulighed for at se numeriske og grafiske analyser af dine penge, nuværende afkast og vækstrater og hjælpe med at analysere dit budget og forbrugsvaner.

🔥 Anbefalede:  Sådan flyttes søgelinjen til toppen på iPhone i 2023

Andre funktioner omfatter en pensionsplanlægger, der hjælper med at beregne dine fremskridt i retning af pensionsopsparing, en nettoværdisporing til at se et billede af, hvordan din formue vokser over tid, og et tilpasset investeringstjek for at sikre, at du er tilstrækkeligt investeret.

Hvis du ønsker at betale for premium-tjenester, kan du bruge Empowers formueforvaltere og få ekstra investerings- og finansiel planlægningsassistance (dette er ikke påkrævet for at bruge den gratis software).

Så hvordan tjener du 20 USD ekstra med Empower? VitalDollar-læsere får en tilmeldingsbonus på 20 dollar bare for at oprette din gratis Empower-konto og forbinde mindst én finansiel konto til tjenesten (du skal tilmelde dig via dette henvisningslink). Du kan tilknytte en bankkonto, kreditkort, mæglerkonto eller alle ovenstående.

Når du er færdig, får du et digitalt gavekort til $20 hos Amazon! Det tager kun et par minutter, giver en af ​​de nemmeste måder at få $20 med det samme og giver dig adgang til nyttig software. Nu er det gratis penge!

Selvom Empower ikke gav dig en gratis kredit på $20, da du tilmelder dig, ville det stadig være et fantastisk værktøj som et økonomisk dashboard.

11. Rakuten ($10 tilmeldingsbonus)

Hvad der tidligere var kendt som Ebates, hedder nu Rakuten. Rakuten giver dig mulighed for at få op til 40 % kontant tilbage i over 2.500 butikker og websteder. Butikker vil betale Rakuten for at reklamere for deres produkter til sine medlemmer. Når du logger ind på din konto, får Rakuten-kunder adgang til eksklusive detaljer og tilbagebetalingsmuligheder sendt til din konto, når de køber hos en forhandler.

Nogle populære butikker på Rakuten omfatter eBay, Kohl’s Groupon, Target, Nike og tusindvis flere. En praktisk funktion ved Rakuten er, at de har en meget brugervenlig app, der giver dig mulighed for at gøre alt lige fra enhver smart enhed.

Når du opbygger dine penge tilbage på Rakuten, vil du få en udbetaling sendt via PayPal (eller modtage en check med posten) en gang hvert kvartal.

En anden måde at hjælpe dig med at tjene $20 med det samme er at tilmelde dig en gratis Rakuten-konto her i dag, og du får en gratis $10 bonus, når du har foretaget dit første køb.

12. Fejlspil

Har du nogensinde spekuleret på, om du kunne tjene penge online ved at spille spil? Det er præcis, hvad Mistplay giver dig mulighed for. Mistplay er en Android-app, der betaler dig for at spille dine foretrukne mobilenhedsspil. Gennem deres app kan du:

 • Oplev nye spil, der er skræddersyet til din unikke stil og smag
 • Tjen enheder for hvert spil, du spiller
 • Indlever dine enheder til gavekort såsom Visa-kort, Amazon-gavekort og mange flere

Jo flere spil du spiller, jo flere belønninger har du potentialet til at optjene. Du kan endda chatte med dine venner gennem Mistplay for at forblive konkurrencedygtige og hjælpe hinanden. Efterhånden som du spiller flere spil, optjener du badges for at gennemføre nye konkurrencer, hvilket giver dig flere enheder for at tjene flere penge!

Hvis du ønsker at tjene $20 så hurtigt som muligt uden at skulle virkelig arbejde, så er Mistplay en nem måde at blive betalt for at have det sjovt, bogstaveligt talt.

13. Sælg noget, du ikke har brug for

Måske er en af ​​de bedste og nemmeste måder at tjene $20 med det samme ved at sælge ting, du ikke har brug for. Idéer til, hvad du kan sælge, spænder fra uønskede bøger til gammelt tøj og endda børnelegetøj. Vi har alle ting, vi kan slippe af med, og mange mennesker søger at købe brugte ting.

Hvordan og hvor sælger du dine ting? Websteder som Amazon og eBay er gode udgangspunkter for at liste varer, der skal sælges og tjene penge. Andre måder at sælge uønskede ting på er ved at sælge apps som Facebook, Offer Up eller andre sociale medie-apps.

Du kan selvfølgelig også tage smykker og andre ting med til en pantelånerbutik, hvis du hurtigt har brug for penge. Selvom dette er en nem måde at tjene penge på, skal du være sikker på, at du ikke vil fortryde at sælge disse varer.

Næsten alle har noget, de kunne sælge. Måske har du stablet ting op i din kælder eller garage, der venter på et gårdsalg. Du kan liste det online i dag for at slippe af med det nu og blive betalt.

Hvis du spekulerer på, hvordan du får 20 dollars hurtigt, er dette ofte den bedste mulighed.

For at lære mere om at sælge dine uønskede ting for nogle ekstra penge, se “30 måder at sælge dine ting på, når du har brug for penge.”

14. Sælg uønskede gavekort

Har du nogensinde modtaget gavekort til butikker, som du ikke handler i så tit, eller måske har du bare glemt det? Hvad hvis der var en måde, hvorpå du kunne sælge dine uønskede gavekort for penge? Heldigvis er dette ikke et usædvanligt behov, så virksomheder som Raise.com giver dig mulighed for at sælge dine gavekort for ekstra indtægt! (Se vores artikel Sådan sælger du gavekort online med det samme for flere detaljer.)

Raise er en markedsplads specifikt for folk til at købe og sælge uønskede eller ubrugte gavekort. Alt du skal gøre er at oprette en sælgerkonto hos Raise.com og liste dine gavekort til salg. Det fantastiske er, at du endda kan indstille salgsprisen! Når du har foretaget et salg, modtager du dine penge via direkte indbetaling, PayPal eller check med posten.

🔥 Anbefalede:  12 annoncenetværk til hurtig godkendelse til 2023 – Jumpstart-indtægtsgenerering på websteder

Prepaid2Cash er lidt anderledes ved, at du kan indtaste dit gavekort og den respektive saldo for at få et øjeblikkeligt tilbud på dine ubrugte gavekort. Du vil blive betalt af Prepaid2Cash med det samme (penge på din bankkonto på så lidt som 15 minutter). Dette er en af ​​de bedste muligheder, hvis du har brug for at få $20 i PayPal nu.

Hvis du har nogle ubrugte gavekort, der bare sidder, er dette en af ​​de bedste måder at tjene $20 på med det samme, som du måske vil overveje.

15. Udlej Lagerplads

Har du ubrugt plads i din garage, kælder, angreb eller endda din indkørsel? Du kan tjene penge på den plads ved at leje den ud til andre, der har brug for ekstra plads. Neighbor er en app, der giver dig mulighed for at leje ubrugt plads ud til nødlidende. Hvis du har en indkørsel med en ekstra parkeringsbås, kan du leje den plads ud til en, der har brug for et sted at parkere deres bil for eksempel om vinteren.

Måske har en familie i nabolaget brug for et sted at stille deres kasser, mens de flytter. Takket være Neighbour kan du leje din ekstra opbevaringsplads ud i dit skur for at hjælpe dem, mens du tjener nogle ekstra penge.

Dette er en af ​​de bedste muligheder, fordi du kan begynde at tjene penge meget hurtigt, og fordi det genererer passiv indkomst. Der er ikke meget, du vil være ansvarlig for, andet end at sørge for, at lejere har adgang til pladsen.

Nabo håndterer alle detaljer som markedsføring og promovering samt opkrævning af betalinger.

16. Henvis en ven

Chancerne er, at du har købt et produkt eller en tjeneste, fordi en ven eller et familiemedlem fortalte dig, hvor fantastisk produktet eller tjenesten var.

Nogle mærker vil betale dig kontante belønninger for at henvise dine venner og familie til at bruge deres produkt eller service. For at afgøre, om en virksomhed tillader dig at tjene penge på henvisninger, skal du søge på webstedet efter “henvisningsprogrammer”.

Tag et kig på denne artikel Hvis du vil lære mere om, hvordan du tjener penge gennem henvisningsprogrammer.

Enhver nem måde at tjene penge på disse tilbud er at samarbejde med en ven, som også vil have nogle nemme penge. Du henviser vennen til bestemte tilbud og lader din ven henvise dig til andre andre. Dette er en af ​​de nemmeste muligheder, hvis du har brug for at få $20 med det samme.

17. Donér plasma

Plasma er altid nødvendigt, især nu om dage, hvor så megen sygdom og sygdom er udbredt. Du kan nemt tjene 20 dollars eller mere ved at bruge omkring en time om ugen på at donere plasma på dit lokale plasmadonationscenter.

Nogle plasmadonationscentre giver dig endda en stor bonus på forhånd for dit første besøg, hvilket giver dig mulighed for ofte at fordoble det beløb, du typisk ville tjene for at donere.

For at kunne tjene penge på at donere plasma, skal du sørge for at overholde følgende retningslinjer (kilde):

 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du bør veje mindst 110 pounds
 • Du skal bestå en lægeundersøgelse
 • Du skal gennemføre en sygehistoriescreening
 • Du skal teste ikke-reaktiv for overførbare vira
 • Få en overordnet sund kost

Hvis du har brug for nogle hurtige penge, er at donere plasma en glimrende mulighed. Det kan også tjene som en løbende side-jagt, da du kan donere op til to gange om ugen. Som en almindelig donor er det muligt at tjene op til $300 – $400 i ekstra kontanter hver måned.

Se denne artikel om, hvordan du bliver betalt for at donere plasma.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg skal bruge $20 nu. Hvad kan jeg gøre?

Nogle af de bedste muligheder for hurtigt at tjene penge inkluderer at drage fordel af tilmeldingsbonustilbud, sælge ting, du ikke har brug for, donere plasma og finde manglende penge. At sælge noget på Facebook Marketplace eller Craigslist er generelt den bedste måde at få nogle hurtige penge på, men de andre muligheder kan også fungere.

Hvordan kan jeg få penge med det samme?

Chancerne er, at du har nogle ting, du ikke længere bruger, som du kan sælge. At sælge dine uønskede ting er ret nemt ved hjælp af Facebook Marketplace og Criagslist. Angiv nogle få varer med en attraktiv pris, og du kan muligvis få det solgt og have kontanter i hånden inden for et par timer.

Endelige tanker om, hvordan man tjener 20 dollars med det samme

Hvis du spekulerer på, hvordan du får $20 med det samme, vil mulighederne i denne artikel hjælpe dig med hurtigt at tjene nogle nemme penge. Når du har brug for penge hurtigt, kan du vende dig til en af ​​disse metoder eller kombinere et par af dem.