Grammy-vinderen AR Rahman annoncerer den kommende lancering af hans musik-metavers

Følgende artikel hjælper dig med: Grammy-vinderen AR Rahman annoncerer den kommende lancering af hans musik-metavers

Grammy-vinderen AR Rahman annoncerer den kommende lancering af hans musik-metavers

Grammyprisvinder, kunstner og filantrop Allah Rakkha Rahman annoncerer den kommende lancering af KATRAAR, et metavers med musiktema.

På tamil betyder Katraar “en gruppe lærde mennesker, der ændrer verden,” forklarer Rahman i en kampagne video. Ifølge skaberen har projektet til formål at ændre verden ved at fremme nye måder at skabe musik og kunst på.

Metaverse-platformen vil indeholde soundtracks fra internationale kunstnere. Med Katraar får brugerne mulighed for at promovere sig selv og tjene penge på deres musik. Rahman selv vil også udgive originale stykker i den virtuelle verden.

Kataar udvikles i samarbejde med HBAR Fonden. Sidstnævnte hjælper bygherrer og skabere ved at yde support inden for teknologi, business, marketing, juridisk og økosystemudvikling. Metaverse platformen vil blive implementeret på HBAR Foundations Hedera Network. Ifølge meddelelsen vil Katraar bruge blockchain-teknologi til at etablere et globalt fællesskab af kunstnere og musikfans.

Ud over metaverset planlægger AR Rahman efter sigende at lancere NFT’er i partnerskab med HBAR Foundation.

Der er endnu ingen nøjagtig metaverse-lanceringsdato. Interesserede personer kan dog tilmelde sig opdateringerne på projektets hjemmeside og have en chance for at vinde gaver.

Rahmans kommende metavers er ikke den første virtuelle verden med musiktema. I 2020 lancerede de kendte elektroniske musikproducenter Richie Hawtin og Joel “Deadmau5” Zimmerman en musik-metaverse-startup Pixelnyx. I december 2022 erhvervede underholdningsgiganten Animoca Brands en majoritetsandel i projektet.

Læs mere om musik metavers:

🔥 Anbefalede:  Microsoft annoncerer Virtual Data & AI Conference, Microsoft DataNext: Putting AI Innovation into Action