GPT-drevne chatbots og AI-assistenter til læger transformerer sundhedsvæsenet

Følgende artikel hjælper dig med: GPT-drevne chatbots og AI-assistenter til læger transformerer sundhedsvæsenet

Noget stort er under opsejling i skæringspunktet mellem AI og medicin, da der er kontinuerlig forskning i, hvordan AI kan forbedre den medicinske sektor.

GPT-drevne chatbots og AI-assistenter til læger transformerer sundhedsvæsenet lige nu@Midjourney / #NDK0785

En gruppe læger har for nylig udgivet en Bestil der undersøger, hvordan GPT allerede transformerer medicin. Den nylige fremkomst af GPT i det medicinske domæne vil revolutionere sundhedsindustrien. Fra chatbot-læger til AI-assistenter for læger er GPT hurtigt ved at blive en væsentlig del af moderne sundhedspleje og forventes at få vidtrækkende konsekvenser for industrien.

For det første er brugen af ​​GPT-drevne chatbots til at yde lægelig rådgivning stigende. Disse chatbots kan besvare spørgsmål fra patienter på en måde, der kan sammenlignes med mennesker læger mens de ofte udviser større niveauer af empati. Faktisk har folk en tendens til at vurdere GPT-svar som højere kvalitet end dem fra faktiske læger.

Desuden bliver GPT-4-teknologien brugt til at læse lægejournaler og præcist stille diagnoser. Microsoft lancerede for nylig en service til hospitaler, der udnytter denne teknologi. Dette kan vise sig yderst fordelagtigt i det lange løb, da læger er i stand til at tage hjælp fra GPT til mere præcise og effektive diagnoser.

En række AI-assistenter til læger er også blevet udviklet og bliver hurtigt mere mainstream. Disse værktøjer hjælper læger med en lang række opgaver – at tyde dialoger, udfylde kort, stille diagnoser osv. Sådanne projekter har også fået stor interesse fra investorer. Nabla, Hilsen og Infermedica er et par eksempler.

Brugen af ​​GPT-drevne sprogmodeller (LLM’er), der er specialiseret i specifikke medicinske tekster, har vist sig at overgå generelle modeller. Til dette formål lancerede Google for nylig Med-PaLM 2, og der er åben-adgang-modeller som f.eks MedAlpaca.

🔥 Anbefalede:  Trin for trin guide til at indsende et websted til Bing Webmaster Tools

Denne udvikling tyder stærkt på, at GPT kan spille en integreret rolle i at forbedre sundhedsplejen. Ved at udnytte kunstig intelligens kan industrien som helhed høste adskillige fordele, såsom at reducere sundhedsudgifterne, levere effektive medicinske tjenester til aldrende befolkninger og håndtere lægemanglen. I de kommende år kan vi forvente at se en hel del innovation i det medicinske område drevet af GPT.

Læs mere om AI: