Googles mobilvenlige algoritme-opdatering nu live

Følgende artikel hjælper dig med: Googles mobilvenlige algoritme-opdatering nu live

Hvis du er en onlinebutiksejer, har du forhåbentlig fulgt råd fra stort set alle og sikret, at din butik er lydhør, for fra den 12. maj er Googles nye mobilvenlige algoritme nu i fuld effekt.

Den længe ventede opdatering er en del af Googles igangværende indsats for at gøre nettet mere mobilvenligt. Først annonceret i marts, den nye algoritme “øger effekten af [mobile-friendly] ranking signal” for at hjælpe brugerne med lettere at finde højkvalitets, mobilvenlige sider.

Webmastere, der kan prale af mobilvenlige websteder, er spændte på at se, hvilken type effekt opdateringen vil medføre, hvilket bliver beskrevet som et yderligere rangeringsboost for mobilvenlige websteder. Når du bliver spurgt i deres Google+ hangout Q&A hvis trafikken ville blive bedre med opdateringen, svarede Google “Det er muligt, at du vil se en stigning i trafikken på mobilen. Det afhænger af, hvad andre websteder på nettet laver, og hvad brugerne søger efter. Hvis brugere søger på mobil, og andre resultater for den forespørgsel ikke er mobilvenlige, vil du måske se flere besøg som følge af at have bedre placeringer end ikke-mobilvenlige websteder.”

Google rapporterer, at denne opdatering kun vil påvirke:

  • Søg efter placeringer på mobile enheder
  • Søgeresultater på alle sprog globalt
  • Individuelle sider – ikke hele hjemmesider

Den nye algoritme er et side-for-side-signal, som forklarer, hvorfor opdateringen langsomt blev rullet ud. Afhængigt af hvor hurtigt Google crawler og indekserer dine sider, har du muligvis allerede set håndgribelige resultater af denne opdatering i sidste uge. Hvis din hjemmeside allerede er mobilvenlig, så ærg ikke – Google har allerede udtalt at mobilvenlige hjemmesider ikke vil blive negativt påvirket af denne opdatering.

🔥 Anbefalede:  Evaluering af brugeroplevelse med Google's Top 3-metrics for vitale kernewebområder

Hvis du håber at øge salget til din onlinebutik og bevare en konkurrencefordel, så sørg for, at din butik er mobilvenlig. Google anbefaler, at du tester dine sider ved hjælp af Mobilvenlig test.

Hvis du endnu ikke har taget springet til en responsiv skabelon, så tjek den 3dcarts temabutik og professionelle designtjenester for at komme i gang.