Googles kunstige intelligens tillader grænseløs bevægelse over landskaber med et enkelt billede

Følgende artikel hjælper dig med: Googles kunstige intelligens tillader grænseløs bevægelse over landskaber med et enkelt billede

Et nyt projekt fra Google har demonstreret at et enkelt billede kan bruges til at skabe en AI-genereret video, der bevæger sig gennem et landskab på en realistisk måde. Forskningen er baseret på en metode kaldet “view-synthesis”, som tager inspiration fra fuglens visuelle effekt. Teknikken bruger et neuralt netværk til at analysere et billede og udtrække dybdeinformation fra det.

Googles kunstige intelligens tillader grænseløs bevægelse over landskaber med et enkelt billedeBillede skabt af Midjourney AI

Dette gør det muligt for algoritmen at generere nye visninger af scenen, som om kameraet blev flyttet til forskellige positioner. Resultatet er en realistisk video, der viser objektet eller personen, der bevæger sig gennem landskabet.

“Denne teknologi kan producere langt længere kamerabaner end tidligere videosyntesesystemer og giver brugeren mulighed for interaktivt at manipulere kameraet. Vores forskning foreslår potentielle algoritmer til at skabe 3D-miljøer, der er omfattende, naturtro og konsistente.”

Dette arbejde har en masse fascinerende potentielle retninger i fremtiden. For eksempel er der i øjeblikket ingen vedvarende underliggende 3D-repræsentation, og vores tilgange syntetiserer udelukkende sceneindhold afhængigt af det forrige billede og dets dybdekort. Denne forskning antyder udviklingen af ​​algoritmer, der kan skabe 3D-miljøer, der er omfattende, naturtro og konsistente.

De potentielle anvendelser af denne teknologi er ubegrænsede. For eksempel kan det bruges til at skabe realistiske videoer til film eller tv-shows. Det kan også bruges til at generere realistiske VR-oplevelser. Ved at bruge alle disse spændvidder og billeder som træningsdata bygger AI dette univers.

Læs flere artikler:

🔥 Anbefalede:  Sådan ser du Facebook uden en konto