Googles Bard vs. Microsofts Bing Chat: The Clash of Titans and Who May Win

Følgende artikel hjælper dig med: Googles Bard vs. Microsofts Bing Chat: The Clash of Titans and Who May Win

Det er ingen hemmelighed, at Microsofts Bing-søgemaskine altid har været flere trin bag Googles søgemaskine. På en eller anden måde klikkede det ikke hos internetbrugere. Man kan give Bing Search-grænsefladen skylden, eller hvordan den giver resultater, men du ved, at det ikke er det. Jeg mener, Forbes forsøgte at opsummere det som, “Google var i stand til at tiltrække meget bedre talenter på grund af sit ry for at være en mere innovativ og en mere udviklervenlig virksomhed og på grund af sin markedsposition. Bing led af anti-Microsoft-stemningen blandt udviklere og var ude af stand til at tiltrække en lignende kvalitet af talent.” Derudover har Google eksisteret i længere tid og har gjort det utroligt godt med sin søgealgoritme.

Men forandringens vind har endelig taget en drejning til det bedre – til en tidsalder med kunstig intelligens (AI) og mere, især Natural Language Processing (NLP) og Machine Learning (ML). I en æra, hvor Elon Musk og Bill Gates (medstifter, Microsoft) investerer betydeligt i ChatGPT, en samtale AI chatbot, der er i stand til at producere lange kontekstuelle afsnit om et givet emne (forudsat at det ikke handler om at kritisere en bestemt messenger eller Joe) Biden eller roser Donald Trump), mens Google Inc. eksperimenterer med Bard.

Googles administrerende direktør Sundar Pichai delte sine synspunkter om sprog og kunstig intelligens engang:

Denne bard er helt anderledes end keltiske digtere og komponister, kendt for at lovprise gamle engelske konger i den gamle engelske æra. Denne Bard er amerikansk, baseret på Googles LaMDA (Language Model for Dialogue Applications), udfører funktioner ligesom ChatGPT, men er afhængig af Googles søgemaskine til at producere nøjagtige resultater (den forsøger), og den lærer stadig.

🔥 Anbefalede:  Google annoncerer Bard, dens AI Chatbot. Hvad vil indvirkningen på SEO og digital markedsføring?

Googles Bard er “din kreative og hjælpsomme samarbejdspartner, her for at sætte skub i din fantasi, øge din produktivitet og bringe dine ideer ud i livet.”

Så det åbenlyse spørgsmål er, hvem der vinder, når Microsoft og Google, to forretningsgiganter er kommet for at tage din opmærksomhed, din tid og sandsynligvis dine penge (de siger, at tid er penge, så lad os gå med det)? Hvordan afgør du vinderen i dette moderne sammenstød mellem titaner? Hvilke parametre skal tages i betragtning?

The Clash of Titans: Bard vs. Bing chat

Da jeg spurgte Bard, at jeg ville sammenligne disse to tjenester – Googles Bard og Microsofts Bing Chat – hvad tror du, der stod?

Her er hvad det kom frem til:

“Bard er baseret på Googles LaMDA sprogmodel, mens Bing Chat er baseret på OpenAIs GPT-4 sprogmodel. LaMDA er en nyere model end GPT-4, og den er trænet på et større datasæt af tekst og kode. Det betyder, at Bard muligvis kan generere mere kreativ og informativ tekst end Bing Chat.

Bard tilbyder også tre forskellige udkast til det samme svar, mens Bing Chat kun tilbyder én. Dette giver dig mere kontrol over det endelige svar, og det kan hjælpe dig til hurtigere at få den information, du har brug for”.

Microsofts Bing Chat klarede sig også godt, da jeg stillede det samme spørgsmål:

Men hvad med ChatGPT? Man kan spørge!

Så hvordan beslutter vi, hvem der klarede sig bedre?

Nå, Googles Bard svarer som ChatGPT (som ikke reagerede, som det ses ovenfor). Den producerer tekster, besvarer dine spørgsmål ved hjælp af Googles ‘større datasæt af tekst og kode’ – men Microsofts Bing Chat besvarede ved hjælp af ressourcer, der er tilgængelige på internettet, paragrafisk sammen med hyperlinks til webstederne – den kompilerede resultaterne fra .

🔥 Anbefalede:  Google Bard AI udruller ændringer til resuméer og sourcing

Hvem vinder denne Clash of Titans?

Nå, hverken Perseus eller Hades!

Googles Bard er drevet af LaMDA, en sprogmodel udviklet af Google AI, og som sprogmodel lærer den stadig. Selvom det formodes at give bedre resultater, fordi det bruger Googles store datasæt, er Microsofts Bing Chat, drevet af GPT-4, en sprogmodel udviklet af OpenAI, ikke mindre. Det har den unikke stil at producere svar med hyperlinks til webressourcer, hvilket er ganske nyttigt til at bestemme resultaternes integritet.

Det besvarer stadig ikke spørgsmålet!

Så jeg gætter på, at det indtil videre afhænger af individuelle valg og behov. Microsoft eller Google kan ikke tvinge dig til at bruge deres søgemaskiner (eller Bard/Bing AI), og du er fri til at bruge nogen af ​​disse. Uanset om du er en konservativ eller en (vågen) liberal, en humanist eller en feminist, en hvid cis-mand eller en farvet transperson – du er fri til at træffe dit eget valg.

Men hvad med fremtiden? Hvem vinder denne kamp i de næste par år?

Da både Google Inc. og Microsoft Inc. investerer massivt i AI-forskning og -udvikling, og begge virksomheder vil fortsætte med at gøre betydelige fremskridt i de kommende år, som man kan formode, vil vinderen af ​​AI-kampen i sidste ende afhænge af hvilken virksomhed kan udvikle den mest kraftfulde og brugervenlige AI-teknologi.

Det vil sandsynligvis afhænge af den kapital, hver virksomhed er villig til at investere i AI-forskning, dens udvikling og det talent, hver virksomhed kan tiltrække til sit AI-team.

Både Bard og Bing Chat klarer sig godt. Bard er endnu ikke blevet lanceret her i Indien; dog kan du bruge Bing Chat.

🔥 Anbefalede:  Få en 2023 skrivebordskalender i dag

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken AI Chatbot er bedre, Googles Bard eller Microsofts Bing Chat?

Indtil videre afhænger det af individuelle valg og behov, og du kan frit bruge nogen af ​​disse. Både Bard og Bing Chat klarer sig godt. Bard er endnu ikke blevet lanceret her i Indien; dog kan du bruge Bing Chat.

Hvordan svarer Googles Bard og Microsofts Bing Chat på en forespørgsel?

Googles Bard er drevet af LaMDA, en sprogmodel udviklet af Google AI, og som sprogmodel lærer den stadig. Selvom det formodes at give bedre resultater, fordi det bruger Googles store datasæt, er Microsofts Bing Chat, drevet af GPT-4, en sprogmodel udviklet af OpenAI, ikke mindre. Det har den unikke stil at producere svar med hyperlinks til webressourcer, hvilket er ganske nyttigt til at bestemme resultaternes integritet.

Table of Contents