Google tilføjer nye generative AI-funktioner til sin Workspace Suite

Følgende artikel hjælper dig med: Google tilføjer nye generative AI-funktioner til sin Workspace Suite

Google tilføjer ny generativ AI

Google har annonceret implementeringen af ​​nye generative AI-funktioner til sin Workspace-pakke. Før dette inkluderede Workspace-pakken allerede AI-drevne Docs og Gmail. Applikationen indeholdt “Smart Compose” og “Smart Reply”, som gjorde det muligt for brugere at generere resuméer og mødeudskrifter.

De nye AI-funktioner, som er tilgængelige på Docs, Gmail, Sheets, Meet og Chat, er designet til at lette og fastgøre brugernes arbejde.

Funktionerne giver enkeltpersoner mulighed for at udarbejde, besvare, opsummere og prioritere e-mails i Gmail. Når du bruger Slides, kan enkeltpersoner bringe deres ideer ud i livet ved hjælp af autogenererede billeder, lyd og video. Docs kan hjælpe brugere med at brainstorme, korrekturlæse, skrive og omskrive tekster. Når du bruger Meet, kan enkeltpersoner generere nye baggrunde og fange noter. De AI-drevne Sheets hjælper brugere med at gå fra rå data til indsigt og analyse via formelgenerering, autofuldførelse og kontekstuel kategorisering.

“Da vi selv har eksperimenteret med generativ AI, er én ting klar: AI er ingen erstatning for opfindsomheden, kreativiteten og klogskaben hos rigtige mennesker. Nogle gange tager AI tingene galt, nogle gange glæder den dig med noget offbeat, og ofte kræver det vejledning.”

deler Google i den officielle udmelding.

Disse funktioner er en del af Googles bestræbelser på at gøre sine produkter mere “intelligente” og bruge sin ekspertise inden for kunstig intelligens. Mere end det, kan teknologigiganten forsøge at konkurrere med OpenAIs ChatGPT, efterhånden som flere teknologibrugere skifter til chatbotten for at udføre daglige opgaver og arbejdsopgaver. Derudover kan det nye AI-sæt hjælpe Google med at konkurrere med Microsoft og andre udbydere af produktivitetssuiter.

🔥 Anbefalede:  PassGAN: Den nye AI kan knække adgangskoder på mindre end et halvt minut

Læs relaterede indlæg: