Google Pixel Fold er muligvis ikke så dyr, som du troede

Følgende artikel hjælper dig med: Google Pixel Fold er muligvis ikke så dyr, som du troede

Googles længe under udvikling foldbare telefon – Pixel Fold – har efter sigende øje på en lancering i slutningen af ​​juni. En nylig lækage forudsagde, at Pixel Fold vil ramme de europæiske hylder til en pris på 1.700 euro, hvilket svarer til omkring 1.800 $ baseret på de nuværende konverteringsrater. Det er ikke let at fordøje, især for en førstegenerations foldbar telefon og i betragtning af Googles egen rystende historie med Pixel-hardware og -software.

Men det ser ud til, at Pixel Folds pris slet ikke vil være uforklarligt ublu. Leaker Yogesh Bear delte på Twitter, at den foldbare telefon faktisk kunne koste alt mellem $1.300 og $1.500. Forudsat at det viser sig at være sandt, kunne Pixel Fold underbyde Samsung Galaxy Fold 4 og dens efterfølger med en sund $500.

@OnLeaks

Faktisk ville en sådan udbudspris sætte Pixel Fold i nogenlunde samme boldbane som de højere lagerkonfigurationer på telefoner som Galaxy S23 Ultra og Apples iPhone 14 Pro Max. Selvfølgelig vil Google ikke være i stand til at matche udbudsprisen på foldbare modeller fra kinesiske mærker, men det ville i det mindste se konkurrencedygtigt ud på de vestlige markeder.

Nu giver en pris på omkring $1.300-1.500 meget mening. For det første er den største afskrækkende virkning for foldbare telefoner deres høje udbudspris. Der er en grund til, at Samsung formåede at sælge spandevis af sine foldbare telefoner i flip-stil, fordi de koster næsten det halve i forhold til telefon-tablet-hybriderne i Galaxy Z Fold-serien.

En pris der giver praktisk mening

FrontPageTech

At skubbe Pixel Fold i nogenlunde samme prisklasse som en mainstream kompromisløs flagskibstelefon ville give Google-telefonen en rimelig kant med dens foldbare appel. Plus, det er værd at overveje, at Pixel Fold ikke tilbyder noget unikt eller industriførende med sin hardware, der kunne kræve et prisskilt, der er smukkere end Samsungs eget.

🔥 Anbefalede:  Liste over mærker godkendt af Robert Downey Jr.

Fra de lækkede gengivelser, som vi har set indtil videre, ligner Pixel Fold din gennemsnitlige Pixel 7-serie telefon med en foldbar skærm klemt ind mellem de to halvdele. Så er der de lækkede specifikationer, som heller ikke er helt banebrydende.

Rygter tyder på, at Pixel Fold ville være baseret på andengenerations Tensor-chippen, den samme som Pixel 7-duoen. Desværre vil denne særlige chip være forældet inden for et par måneder, da tredje generationens Tensor-chip baseret på 3nm-fremstillingsprocessen vil ankomme på hylderne med Pixel 8-seriens telefoner senere i år.

FrontPageTech

Der sker heller ikke noget ekstraordinært i kameraafdelingen. Den tredobbelte kameraopsætning inkluderer angiveligt en 64-megapixel hovedsnapper, en 12-megapixel ultravidvinkelsensor og et 10-megapixel teleobjektiv. Batterikapaciteten er angiveligt 5.000 mAh, men forvent ikke, at nogen lynhurtig opladningsteknologi dukker op her.

I bedste fald er Pixel Folds største salgsargument, at det er en foldbar lavet af Google, hvilket betyder, at softwaren burde være den mest polerede Android-oplevelse for den formfaktor. At skubbe den til markedet med et relativt beskedent prispunkt på omkring $1.300-1.500 giver mening og vil sandsynligvis skabe ægte entusiasme for telefonen, der kan blive til praktisk salg – noget Google har brug for.