Google Maps introducerer fordybende 3D-oplevelse

Følgende artikel hjælper dig med: Google Maps introducerer fordybende 3D-oplevelse

Tidligere på ugen lavede Google adskillige produktmeddelelser på Google I/O, herunder en bemærkelsesværdig AI-drevet opgradering, der kommer til Maps. Ifølge søgegiganten er det “et helt nyt fordybende syn på verden.”

Google beskrev, hvad man kan forvente i et detaljeret blogindlæg:

…I dag – takket være fremskridt inden for computervision og kunstig intelligens, der giver os mulighed for at smelte milliarder af Street View- og luftbilleder sammen for at skabe en rig, digital model af verden – introducerer vi en helt ny måde at udforske med Maps. Med vores nye fordybende udsigt vil du være i stand til at opleve, hvordan et kvarter, et vartegn, en restaurant eller et populært sted er – og endda føle, at du er lige der, før du nogensinde sætter din fod indenfor. Så uanset om du rejser et nyt sted eller kigger efter skjulte lokale perler, vil en fordybende udsigt hjælpe dig med at træffe de mest informerede beslutninger, før du rejser.”

For at illustrere, hvordan dette vil fungere, gav Google et eksempel på en tur til London. Med den fordybende Maps-oplevelse kan du “stort set svæve over Westminster for at se kvarteret og den fantastiske arkitektur af steder, som Big Ben, tæt på,” som videoen ovenfor illustrerer i overraskende detaljer.

De AI-drevne forbedringer stopper ikke med fantastiske nye visninger – fordybende Maps har en “tidsskyder”, der giver brugerne mulighed for at få en fornemmelse af, hvordan området ser ud på det tidspunkt på dagen, du planlægger at være der.

🔥 Anbefalede:  Anki's Vector Robot klar til at være din digitale følgesvend.

Google siger, at fordybende visning vil være tilgængelig på de fleste enheder. Virksomheden vil begynde at rulle det ud til større byer, herunder Los Angeles, London, New York og Tokyo senere i 2022 og planlægger at tilføje yderligere byer kort efter.

Læs relaterede indlæg: