Google introducerer AI-funktion, der muliggør oversættelse af tekst fra billeder

Følgende artikel hjælper dig med: Google introducerer AI-funktion, der muliggør oversættelse af tekst fra billeder

Du kan nu bruge Google Oversæt på nettet til konvertere tekst fra billeder— AR Translate-værktøjet til Google Lens, tilgængeligt til mobile enheder, bruger den samme teknologi. Denne udvikling markerer et betydeligt fremskridt inden for sprogoversættelse og vil vise sig at være yderst gavnligt for brugere, der ofte får adgang til indhold på forskellige sprog, de ikke nødvendigvis kender.

Google har for nylig introduceret en ny AI-funktion, der muliggør oversættelse af tekst fra billeder

Der er en ny fane Billeder øverst på Google Translate-webstedet, hvor du kan uploade et billede eller skærmbillede fra din computer. Efter upload af et billede eller skærmbillede vises en oversættelse, der ligner den originale tekst (i de fleste tilfælde). Webgrænsefladen indeholder muligheder for at kopiere teksten, downloade det oversatte billede eller rydde det. Den viser også 113 tilgængelige kildesprog, som den automatisk kan identificere, samt 133 målsprog.

Brandingen “Lens translate” under resultatet indikerer, at de samme generative adversarial networks (GAN), der driver AR Translate til Google Lens, driver Lens. Lens har været i stand til at oversætte billeder på mobilen i årevis, men den seneste version, der debuterede sidste år, brugte den samme teknologi, der driver Googles Magic Eraser, som debuterede på Pixel 6, men nu er tilgængelig på ældre Pixels og Google One nu. Det hjælper med at få oversættelsen til at se ud til at erstatte den originale tekst i stedet for at overlejre den.

Der har været en masse af Google-relaterede AI-produkter meddelelser sidste måned, herunder:

  • OpenAI, virksomheden bag ChatGPT, har annonceret planer om at introducere en ny vandmærkefunktion, der hjælper Google med at opdage AI-genereret tekst. Denne funktion vil omfatte kryptografi for at indlejre et ordmønster, bogstaver og tegnsætning i form af en hemmelig kode, der ændrer det ordmønster, der bruges i det genererede indhold, så systemet nemt kan afgøre, om det var produktet af en AI-tekstgenerator.
  • Pitchfork AI er et tophemmeligt Google Labs-projekt, der uafhængigt kan kode, refaktorisere og bruge både sin egen og andres kode. Det blev startet af Alphabets X-afdeling og blev overtaget af Google Labs i sommeren. Pitchfork skal lære programmeringssproget og udvikle ny kode, men Google kender allerede principperne. En generel plan blev udviklet til at bruge Python-kodebasen i Google til nye versioner uden at involvere programmører.
  • Google har opkøbt Alter, en virksomhed, der gør det muligt for virksomheder og skabere at bruge avatarer til at udtrykke deres virtuelle jeg. Ca. $100 millioner blev betalt af Google for at erhverve virksomheden, som er den seneste i rækken af ​​nylige AI-køb fra Google. Google har til hensigt at forbedre og udvide sine indholdstilbud ved hjælp af Alters teknologi og arbejder allerede sammen med Google på et eksperimentelt projekt relateret til AI, der bruger Alter-kontrollerede avatarer til at foretage videoopkald med brugere. Alters tekst-til-avatar-teknologi kan give brugerne nye, kreative og karakteristiske avatarer, der ville skabe en fremragende oplevelse.
🔥 Anbefalede:  Hvorfor bundling ikke altid er den mest strategiske måde at differentiere på

Læs flere relaterede artikler: