Google er tilbage i det store AI-løb, men det er stadig ved at indhente det

Følgende artikel hjælper dig med: Google er tilbage i det store AI-løb, men det er stadig ved at indhente det

I søgemaskinernes verden er konkurrencen hård. Med Microsofts Bing bevæbnet med GPT-4 er den ikke kun i stand til at søge på internettet, men også give kortfattede svar; Google har været nødt til at handle hurtigt for at holde sig oven vande. Og handle hurtigt, som de gjorde med deres hastigt trænede PaLM-2. I denne nye æra af AI-teknologi, kendt som AI-æraen, er alle kreditter begyndt at blive målt i tokens. Google måtte opgive over-parametriseringen af ​​sine værktøjer og lægge sine æg i token-kurven.

Google er tilbage i The Big AI Race

Men dermed ikke sagt, at Google ikke har en chance. Tværtimod. Med sit utrolige væld af data og ressourcer står Google perfekt klar til at gøre comeback i det store AI-løb. Derudover giver Googles personale og forskningsfaciliteter den perfekte platform for udvikling og opgradering af algoritmen. Desuden er Googles erfaring med at producere en af ​​de mest populære søgemaskinealgoritmer nogensinde uvurderlig.

For at få mest muligt ud af sin ekspertise, investerer Google massivt i sine AI-drevne værktøjer og foretager aggressive investeringer. Google investerer allerede massivt i forskning og udvikling inden for kunstig intelligens-centreret udvikling. Fra robotteknologi og maskinlæring til naturlig sprogbehandling og mere gør søgemaskinelederen et stort skridt for at hjælpe virksomheden med at være foran konkurrenterne. Ved at gøre brug af de nyeste teknologier har Google været i stand til at forbedre sine søgemaskinealgoritmer på en måde, der gør dem mere kraftfulde, relevante og nøjagtige.

Google investerer også massivt i sin internationale tilstedeværelse. Google er ikke længere tilfreds med at forblive begrænset til USA, men har diversificeret sin tilgang ved at udvide sin rækkevidde til nye territorier. Ved at tjene penge på sine tjenester i lande som Indien og Fjernøsten har Google fortsat sin konkurrencefordel. Derudover udnytter Google sine eksisterende konkurrencefordele ved konstant at lede efter nye markeder, hvor de kan bygge sine tjenester.

🔥 Anbefalede:  Lær, hvordan det kan gavne dine brandmål at arbejde med freelancere

Ud over disse bestræbelser har Google taget skridt til at sikre, at dets algoritmer forbliver så etisk forsvarlige som muligt. Hvorimod Microsofts GPT-4 også kan bruges til ondsindede formål.

Hvad vi ved efter Google I/O 2023-præsentation

Google har for nylig gjort modige tiltag for at hoppe tilbage i det store AI-løb. Teknikgiganten har meddelt utrolige fremskridt, der løfter dens kunstige intelligens-kapaciteter til hidtil usete højder. Den seneste udvikling fra organisationen er inkorporeringen af ​​AI i dens standardtjenester, såsom Gmail, Google Fotos, Maps og mere.

Det første fremskridt, der skal implementeres, er funktionen “Hjælp mig med at skrive” på Gmail, som bruger AI-teknologi til automatisk at besvare dine beskeder og e-mails baseret på dine spørgsmål. Dette søger proaktivt efter spørgsmål i indgående kommunikation og kan udarbejde svar for at spare brugere tid og kræfter. Med tilføjelsen af ​​dette program har Google-brugere nu mulighed for at få AI til at håndtere deres e-mails.

Google Fotos vil nu inkludere det neurale netværk Magic Editor, som giver brugerne utrolige redigeringsmuligheder. Med teknologien kan brugere slette og flytte objekter i deres fotos og videoer og anvende redigeringer, såsom lyn, kontrast og mætning. Disse påvirkninger påføres øjeblikkeligt og med enestående nøjagtighed.

Derudover inkorporerer Google 3D-kort over større byer rundt om i verden. Ved at bruge et fugleperspektiv kan brugere modtage visuelle opdateringer om trafikken i en by og vejrrapporter i realtid fra hele planeten.

Google har også afsløret fremskridt inden for naturlig sprogbehandling, såsom deres PaLM 2.0 sprogmodel og Gemini multimodale modeller. Gennem disse systemer vil brugerne få lov til at interagere med AI på en mere naturlig og samtale måde. Desuden vil inkluderingen af ​​Adobe Fireflys neurale netværk i Google chatbot nu give brugerne mulighed for at generere billeder og andre billeder.

🔥 Anbefalede:  10 eCommerce Fulfillment Services

AI-teknologien i Googles chatbot vil være tilgængelig på 40 sprog, og den vil også være i stand til at fortolke programmeringskoder og forklare dem i detaljer. Hvis en bruger skal oprette en hvilken som helst type dataplade, vil de have mulighed for at spørge AI og få det færdige produkt sendt til Google Sheets inden for to klik.

Ud over visuelle og sproglige behandlingsmuligheder kan AI-systemet også analysere billeder og registrere motivet på billedet.

Google har afsløret sin nye AI-software, Palm 2, som er dens svar på OpenAI’s GPT. Den omfatter en række modeller fra de små nok, der kører offline på en mobiltelefon til de større, der kører i skyen. Google viste også, hvordan Bard kan integreres i Google Docs, Slides, Tables osv. Derudover vil Googles søgeresultater ændre sig lidt, hvor den første ø forsøger at besvare spørgsmål i en ChatGPT-stil. Gmail vil også få en indbygget LLM til automatisk udarbejdelse, såsom en e-mail for en flyaflysning med én knap til refusion. Endelig vil Google Maps modtage en opdatering til sommeren med den immersive view-funktion, der kan bygge ruter med 3D-visninger baseret på data fra den virkelige verden og virtuelle biler.

Vertex AI giver nu store virksomheder mulighed for at købe Google Cloud sprogmodeluddannelse. Dette gør det muligt for virksomheder at skabe virksomhedsdatatrænede bots uden at have brug for deres egen R&D-afdeling. Neural Response er en pladseffektiv løsning til at lære maskinsvar, hvilket betyder, at brugere kan opretholde deres normale Google-brugspraksis. For at få adgang til disse fremskridt inden for kunstig intelligens, besøg hjemmeside her.

Vi har set, at Google ikke er tilbøjelig til hurtige ændringer; typisk opererer store virksomheder langsommere på grund af størrelses- og skalabegrænsninger, men de forstår, hvordan man gør disse ændringer praktiske og brugervenlige. På trods af udfordringerne under denne proces, er det stadig sjovt at se, hvad Google vil finde på næste gang!

🔥 Anbefalede:  Shift4Shop bygger en kraftfuld integration med Google Analytics V4

Læs mere om AI:

Table of Contents