Google-anmodninger er omkring syv gange billigere end ChatGPT, hvilket koster 2 cent

Følgende artikel hjælper dig med: Google-anmodninger er omkring syv gange billigere end ChatGPT, hvilket koster 2 cent

Nogle brugere deler ikke optimisme omkring det nye søgeformat fra Bing. Selvom det kunne være fedt at have en virkelig smart søgning, bryder det, som Microsoft demonstrerede i går og dets planer for fremtiden, simpelthen hele det velkendte internet, som består af websteder.

Her er lidt kontekst for dem, der gik glip af gårsdagens nyheder: En ny version af ChatGPT neurale netværk er ved at blive indbygget i Bing-søgemaskinen. Søgemaskinen er nu i stand til at forstå konteksten af ​​forespørgslen og besvare komplekse spørgsmål. Sammenlign for eksempel tv, byd på en komplet rejseplan for en uge, og så videre.

Google-anmodninger er omkring 7 gange billigere end ChatGPT, som koster 2 centsGoogles anmodninger er væsentligt billigere end ChatGPT’s, og koster lige under syv gange mindre.

Hvorfor er brugerne utilfredse? Det neurale netværk kommer ikke med svar. Det analyserer et stort antal websteder, som enkeltpersoner eller teams opretter, og stjæler information derfra. Ja, der er små links til de kilder, som informationen stammer fra. Men få mennesker, hvis ikke ingen vil, vil besøge dem overhovedet. Hvorfor? Svaret er allerede modtaget. Det viser sig, at “smart søgning” blot bruger en andens arbejde og ikke giver noget til gengæld.

Derudover er sådan en “smart forespørgsel” meget dyrere end en almindelig forespørgsel til en søgemaskine. En chat i ChatGPT koster 2 cents; prisen på en almindelig Google-anmodning er omkring syv gange mindre. Derfor annoncerede Microsoft straks, at annoncer ville komme med det samme, og søgemaskinen vil tjene på en andens arbejde.

Total kannibalisering af søgeresultater og monopol på information

Total kannibalisering af søgeresultater og monopol på information

Fremkomsten af ​​teknologigiganter som Google og Microsoft i det tidlige 21. århundrede har betydet, at disse virksomheder har et næsten totalt monopol på, hvordan folk får adgang til information gennem søgeresultater og andre data. Plus, selve kendsgerningen “et vindue” skræmmer brugerne. Hvis der er et sted, hvor du kan spørge om hvad som helst og få et simpelt svar, og “alle” benytter sig af denne mulighed, så er der en sandsynlighed for, at “interessenter” vil være interesserede i at styre eller regulere disse svar.

🔥 Anbefalede:  7 måder GPT-4 overgår ChatGPT

I går præsenterede Microsoft sin søgning; i dag bliver det Google, så alle andre. I stedet for et stort web med millioner af websteder, vil nogle få virksomheder herske med alle svarene. Monopoliseringen af ​​internetmarkedet i de seneste år var ikke engang tæt på, hvad der kunne ske næste gang. SEO og nyhedsmedier kollapser? Alt flyver af en klippe ind i fortiden.

Vi er ret sikre på, at der vil komme retssager om dette.

Læs mere om ChaGPT: