Godkender en check til en tredjepart på den rigtige måde

Følgende artikel hjælper dig med: Godkender en check til en tredjepart på den rigtige måde

Påtegning af en check til tredjemand indebærer overdragelse af en check til en anden part end hvem checken oprindeligt tilhører. Der er et ansvar for risiko og dens kontrol sammen med bankens politikker, og på grund af dette accepterer ikke alle banker en godkendt eller tredjepartscheck.

Nogle banker accepterer påtegningen, men de kan kræve din underskrift under den påtegnede check som bevis på checkens ejerskab for at få alle de økonomiske konsekvenser tilbage.

Godkender en check til en tredjepart på den rigtige måde

Regelmæssig tredjepartskontrolpåtegning

Den nemmeste og overskuelige måde at påtegne en check til en tredjepart på er at gøre checken udbetalt til en enkelt person. Du kan gøre dette ved at placere påtegningen på bagsiden af ​​checken og i en passende ende. Det Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC)ifølge dens forordning- CC af fremskyndet lov om midler til rådighedkræver, at påtegningen bag på checken ikke skal bruge en lilla-farvet pen, fordi banker bruger lilla blæk med henblik på checkbehandling.

Hvordan ser en tredjepartsgodkendelse ud?

Betal i rækkefølgen ‘fornavn og efternavn’.

Dato (det er vigtigt at sætte en dato, men valgfrit)

Dit navn: Signatur:

Her er udtrykket “betal efter ordre af” ikke specificeret i henhold til Uniform Commercial Code (UCC) krav vedrørende godkendelsesrelaterede koder. Uniform Commercial Code beskriver en tredjeparts bankpåtegning som værende indehaverens underskrift, der gør checken udbetalelig til en ny ihændehaver. Denne nye ihændehaver kan være en tredjepart eller endda en bank. Det samme gælder for en person (en tredje person), som har en påtegnet check.

🔥 Anbefalede:  Nvidia GeForce RTX 4090 anmeldelse: den bedste måde at spilde $1.600 på

Læs også: Afgifter og straf under Check Bounce

Måder at godkende en check:

1. Tom påtegning: Her skal du skrive dit navn bag på checken, præcis som du gjorde foran. Den korrekte signatur er meget vigtig. Underskriv heller ikke en blank påtegning; Ellers kan en anden få en hånd over den og forsøge at udbetale den, da enhver kan indløse en blank godkendt check.

2. Restriktiv påtegning: Denne metode til påtegning er meget sikrere, især hvis du vil sende den via en hvilken som helst person eller mail. Du skal skrive “kun for depositum,” eller du kan skrive kontonummeret sammen med det og derefter efter tegn sætte dit navn under det. På denne måde indsættes checken på din bankkonto.

3. Særlig påtegning: Med denne metode kan du underskrive din check over til en anden, der er tredjepart. Denne tredjepart kan senere indkassere den. For dette skal du skrive “betal efter rækkefølgen af” og navnet på tredjeparten eller personen bagerst i checken, før du placerer din underskrift. Nu er det kun den person, der vil være i stand til at indløse eller indbetale checken, som har sit navn skrevet på bagsiden af ​​checken.

Indoseringsloven

Vi henviser ofte til godkendelse med et ‘e’, ​​men den juridiske terminologi beskriver det med et ‘I’. Den acceptable praksis, statslige og mellemstatslige handelslove er alle angivet under Uniform Commercial Code.

Disse love er underordnet lovene i føderal lov, såsom Check 21 Actsom holder de lovpligtige krav til påtegning af checks.

Table of Contents

🔥 Anbefalede:  Wyze Gun Safe er en Bluetooth-aktiveret måde at beskytte skydevåben på