Goblintown NFT’er: Joke, fidus eller ingen af ​​ovenstående?

Følgende artikel hjælper dig med: Goblintown NFT’er: Joke, fidus eller ingen af ​​ovenstående?

Goblintown NFT'er: Joke, fidus eller ingen af ​​ovenstående?Goblintown

Det Goblintown.wtf NFT-indsamlingen gjorde det modsatte af, hvad der forventes af et nyt NFT-projekt. Holdet indrømmede, at der ikke er noget hjælpeprogram, ingen Discord-kanal og ingen køreplan. De 10.000 NFT’er var gratis at præge, og holdet bag Goblins demonstrerede nul forventninger til, hvor det mærkelige projekt ville gå hen. Ikke desto mindre tog det kun et par dage for projektet at nå over 10.000 ETH i handelsvolumen.

Goblintown NFT'er: Joke, fidus eller ingen af ​​ovenstående?

NFT-markedet er fyldt med overraskelser: tæppetræk, fuldstændig svindel, prestigefyldte projekter og meget velmarkedsførte kollektioner, der rejser millioner af dollars “ud af ingenting.” Goblintown ser ud til at være et af de mærkeligste projekter, der eksisterer i rummet: det har adskillige bandeord på sin officielle side, nisser er grimme væsner, og projektets grundlæggere havde et Twitter-rum, der udelukkende bestod af “nisselyde”, prutter , og et uforståeligt sprog, men alligevel deltog over 56.000 mennesker. Samlingens beskrivelse på OpenSea inkluderer mærkelige sætninger som “AAAAAAAUUUUUGGGHHHHH”, “yoo sniksnakr DEJEN RATS” og andre volapyk. Det er også et CC0-projekt (creative commons zero), så der er ingen ophavsret til hele NFT-samlingen.

Goblintown NFT'er: Joke, fidus eller ingen af ​​ovenstående?

Den nuværende bundpris på Goblins er 1,69 ETH, med et samlet handelsvolumen på omkring 10.321 ETH—over $18 millioner. Det er bizart at tænke på, at et projekt uden nogen mål eller planer har rejst så mange penge, men her er vi.

Goblintown-samling på OpenSea

I øjeblikket er kollektionen nummer to på OpenSea i 24-timers salgsvolumen. Salget faldt dog med 65,99% i dag, et skridt, der kunne signalere reduceret efterspørgsel efter det uforklarlige projekt.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hvorfor er det så svært at ansætte analyser?