Gmoney skaber 9dcc, den ‘første krypto-indfødte luksushus og livsstilsplatform nogensinde’

Følgende artikel hjælper dig med: Gmoney skaber 9dcc, den ‘første krypto-indfødte luksushus og livsstilsplatform nogensinde’

Anonym krypto-influencer G-penge netop annonceret skabelsen af ​​”9dcc”, “det første krypto-indfødte luksushus og livsstilsplatform nogensinde.”

I skrivende stund indeholder projektets officielle Twitter-side kun to tweets. Den ene er en cryptocurrency-pungadresse, der blev oprettet den 14. juli. Det er værd at bemærke, at “9dcc”, navnet på det kommende luksushus, er inspireret af de sidste fire cifre i pungadressen.

Pungen besidder i øjeblikket “gmoney.eth” ENS-domænet og ingen NFT’er.

Det andet tweet siger: “Vores bedste arbejde ligger foran os. Vær med til at se, hvad fremtiden bringer.”

Glæder mig til at annoncere lanceringen af @9dccxyz markerer fortsættelsen af ​​rejsen og visionen for Admit One-samfundet.

Vores bedste arbejde ligger foran os. Vær med til at se, hvad fremtiden bringer.

9dcc AMA i Admit One-diskorden kl. 9.00 PDT/12.00 EDT/18.00 CEST

— Admit One (@Admit0001) 14. juli 2022

9dcc vil blive understøttet af “Admit One”-økosystemet, skabt af Gmoney i maj i år. Især vil hans nye platform “9dcc” kun være tilgængelig for Admit One-ejere. Kun 1.000 af disse blev udstedt. Personer, der ikke har Admit One NFT’er, vil dog være i stand til at indtaste “9dcc” ved at købe adgangen på sekundære salg, som begynder ved $18.000.

11/ Dette markerer begyndelsen på denne rejse, og jeg kan ikke vente med at dele mere med dig, når tiden er inde. Indtil videre har jeg optaget et særligt afsnit af podcasten, som nu er blevet rebrandet til @admit0001.

Du kan se den særlige episode på https://t.co/6g6VequxjN

— gmoney.eth (@gmoneyNFT) 28. maj 2022

Gmoney samarbejder med designere, producenter og tech-ledere for at producere slid og hjælpemidler af høj kvalitet. Det første produkt, der lanceres på platformen, er “ITERATION-01”, som vil omfatte en t-shirt NFT, der kan indløses til sin fysiske version.

Gmoney betragtes som en af ​​de mest indflydelsesrige personer i NFT-området. Han har arbejdet med Meta, Visa, Adidas og andre store virksomheder. I januar 2021 købte Gmoney CryptoPunk #8219 og betalte en rekordhøj på 140 ETH (ca. $170.000 på det tidspunkt). I august 2021, Fortune som hedder den Puerto Rico-baserede investor en af ​​de 50 mest indflydelsesrige personer i NFT’er.

Fotokredit: BoF

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Pozytywny wpływ sztucznej inteligencji na społeczeństwo