Gmail Tastaturgenveje Snydeark (Windows og Mac) 2023-version

Følgende artikel hjælper dig med: Gmail Tastaturgenveje Snydeark (Windows og Mac) 2023-version

Gmail har 900 millioner aktive brugere. Ni-hundrede-millioner… det er en helvedes masse brugere.

Den gennemsnitlige arbejdstager bruger over to timer om dagen på e-mail. Det er en helvedes masse tid, som folk bruger på at administrere deres e-mails hver dag over hele verden. Så ville det ikke være fantastisk, hvis der var en måde at fremskynde den måde, vi kan navigere og håndtere vores Gmail-konti på. 🙂

Nå, heldigvis er der en masse praktiske Gmail-genveje derude, som sparer mig for et par timer hver måned, når jeg administrerer min indbakke. Jeg har samlet dem alle i et praktisk snydeark, og du kan også få fat i PDF’en her.

En ting at notere sig er dog, at mange af disse genveje skal aktiveres i menuen Indstillinger > Tastaturgenveje.

14 dages gratis prøveversion af Google Suite

Download Gmail Cheat Sheet PDF MAC-version

Download Gmail-snydeark PDF WINDOWS-version

MAC VERSION Gmail Tastaturgenveje Snydeark

Gmail-tastaturgenveje snydeark

”Gmail

Opret en blog Today.com

WINDOWS-VERSION Gmail-tastaturgenveje Snydeark

Gmail-tastaturgenveje snydeark

”Gmail

Opret en blog Today.com

Hvis du kunne lide denne infografik, skal du sørge for at tjekke vores populære guider til, hvordan du starter en blog, den bedste WordPress-hosting og den bedste e-mail-marketingsoftware.

De følgende to faner ændrer indholdet nedenfor.

Mit navn er Jamie Spencer, og jeg har brugt de sidste 10 år på at bygge penge på at tjene blogs. Efter at være blevet træt af de 9-5, pendling og aldrig set min familie besluttede jeg, at jeg ville lave nogle ændringer og lancerede min første blog. Siden da har jeg lanceret masser af succesrige nicheblogs, og efter at have solgt min survivalist-blog besluttede jeg at lære andre mennesker, hvordan man gør det samme.