Givenchy lancerer Pride NFT

Følgende artikel hjælper dig med: Givenchy lancerer Pride NFT

Givenchy lancerer Pride NFTKilde: Givenchy.

Luksus firma Givenchy parfumer har annonceret det lancerer en NFT-kollektion for at markere dette års Pride.

I et samarbejde med Londons galleriejer Amar Singh og kunstnerkollektivet Rewind arbejder virksomheden på en digital kunstsamling. Samlingen vil blive solgt på Veve NFT markedspladsen, og alle indtægter fra salget går til foreningen Le MAG Jeunes, en fransk LGBTQIA+ ungdomsforening grundlagt i 1985. Projektet er en støtteerklæring og Givenchys forpligtelse til at fremme inklusivitet.

Der vil være 1952 eksemplarer af NFT tilgængelig på Veve. Projektet vil indeholde animerede fotografier i en glitch art æstetik og have farverne fra det traditionelle regnbueflag indarbejdet i animationen. Dette giver en fascinerende visuel oplevelse for seeren.

Oversigten lyder: “Med titlen “Pride”, kunstværket skabt af Rewind Collective for Givenchy Parfums er en serie af animerede portrætter, der symboliserer mangfoldighed, hævelsen af ​​identitet og kampen for lige rettigheder. Innovative fotos, som kollektivet nyfortolkede digitalt i regnbueflagets farver og dermed udtrykker Givenchys forpligtelse til en mere mangfoldig, mere inkluderende, kort sagt mere universel form for skønhed.”

Dette er ikke den velgørende NFT-lancering af Givenchy. Sidste år lancerede virksomheden CHITO X GIVENCHY NFT-projektet, der skabte 15 enestående digitale mode-NFT’er, med alle indtægterne doneret til “velgørenhed for at rense vores oceaner.”

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Ny Cryptocurrency Bitcoin BSC lancerer Presale, hæver $1 million i uge 1