Givenchy Beauty forvandler sit Roblox-sted til et Winter Wonderland

Følgende artikel hjælper dig med: Givenchy Beauty forvandler sit Roblox-sted til et Winter Wonderland

Det franske mærke Givenchy Beauty forvandler sit virtuelle mødested i Roblox til et “Winter Wonderland” for at promovere skønhedsprodukter fra sin feriekollektion.

Roblox-baserede Givenchy Beauty House blev lanceret i juni. Den metaverse placering ærer mærkets arv, og byder på et slot, en metrostation, en pool og andre interaktive områder. For vintersæsonen er alle steder dækket af sne. Givenchy forvandlede poolen til en skøjtebane og tilføjede en smart hytte og en iglo til dets fordybende skønhedssted.

Placeringen inviterer spillere til at skabe muntre makeup-looks til deres avatarer ved hjælp af et af produkterne fra 2022 Holiday Collection. Spillere kan prøve fem festlige make-upprodukter, inklusive øjenskyggepaletten “Le 9.08 Givenchy” med flere finish.

Udover ferieoplevelserne har Roblox-brugere mulighed for at vinde sølvpolstrede høreværn. Spillere skal gennemføre 4G-skattejagten for at deltage i konkurrencen.

Givenchy Beauty er blandt de første skønhedshuse til at udvikle en metavers oplevelse. I april i år promoverede Charlotte Tilbury sin “Pillow Talk” make-up kollektion i en skønhed “Wonderland”. Den virtuelle verden indeholdt 3D makeup-produkter, tutorials og en 3D volumetrisk avatar af Charlotte Tilbury selv.

I september var Sephora vært for sin anden årlige metaverse-begivenhed kaldet SEPHORiA. Begivenhedens spilaktiviteter og eksklusive skønhedsindhold tiltrak cirka 16.000 deltagere.

🔥 Anbefalede:  Google Cloud og Polygon Labs samarbejder om at levere virksomhedsinfrastruktur og udviklerværktøjer