GG2U-anmeldelse – lovligt websted, ELLER svindel?

Følgende artikel hjælper dig med: GG2U-anmeldelse – lovligt websted, ELLER svindel?

GG2U anmeldelse

Når du leder efter måder at tjene penge på online, finder du masser af muligheder. En populær måde, hvor mange kyndige internetbrugere tjener ekstra penge, er ved at deltage i belønningssider.

Belønningssider betaler dig typisk kontanter eller gavekort til gengæld for at bruge tid på at udføre nemme opgaver som at besvare undersøgelser eller spille spil.

GG2U er en sådan belønningsside, som du kan tilmelde dig gratis. Du får endda en gratis kontantbonus bare for at deltage.

Heri GG2U anmeldelse du vil lære alt om GG2U, hvordan hjemmesiden fungerer, og hvor mange ekstra penge du kunne tjene.

Hvad er GG2U

GG2U er et belønningswebsted, der har kørt i flere år. Belønningssider omtales ofte som et GPT-websted, hvilket betyder et Get Paid To-websted.

Hvis du undrer dig, er GG2U en forkortet måde at sige til en anden gamer Good Game To You.

Medlemskab af GG2U er gratis for alle aldersgrupper. Hvis du er mellem 13-17, skal du have dine forældre eller værger tilladelse til at deltage.

Når du har oprettet din gratis konto, kan du begynde at tjene med det samme. Du får din første $1 gratis, når du opretter din GG2U-konto.

Anbefalede: 43 Fantastiske spil for rigtige penge, der betaler online

Hvordan virker GG2U

GG2U samarbejder med førende virksomheder, der søger at indsamle data. For at gøre dette betaler virksomheder GG2U et gebyr for at køre kampagner. Dette kan være undersøgelser, spil, videoer eller særlige tilbud. GG2U-medlemmer kan vælge, hvilke opgaver der skal udføres, og som belønning deler GG2U en del af dette gebyr med dig.

Du tjener penge, GG2U tjener penge, og markedsundersøgelsesvirksomhederne får de data, de har brug for til at udvikle nye produkter og tjenester.

At tjene penge på at besvare online-undersøgelser er en af ​​de ældste måder at tjene penge online. Undersøgelser er stadig en værdsat måde i dag for virksomheder at indsamle meget tiltrængt information.

For at komme i gang skal du gå til GG2U-webstedet og udfylde tilmeldingsformularen. Tilmelding er gratis og tager mindre end et minut. Du skal oplyse dit navn, din e-mailadresse og dit bopælsland.

Du skal også vælge et brugernavn og en adgangskode.

Når du har gjort dette, kan du få adgang til GG2U og få din gratis tilmeldingsbonus på $1.

Sådan tjener du penge på GG2U

Der er flere måder at tjene penge på GG2U. Hver aktivitet belønner dig med enten GG2U-mønter eller videopoint. Disse belønninger konverteres derefter til kontanter. Her er et dybere kig på hver indtjeningsmulighed.

Undersøgelser

Undersøgelser er en populær måde at tjene ekstra penge på. Det er fordi de fleste kun tager et par minutter, hvilket betyder, at du kan tjene nogle hurtige penge, når som helst du har et ledigt øjeblik.

Du vil opdage, at GG2U har mange undersøgelsesmuligheder, der kan betale så meget som $1,35 hver. Ved at udfylde så mange som du kan, vil din GG2U-saldo vokse hurtigt.

Sørg for at udfylde din profil fuldt ud for at blive matchet med de bedste undersøgelser for dig. Nogle gange, når du starter en undersøgelse, kan du blive screenet ud, hvis du ikke opfylder de kriterier, virksomheden leder efter. Lad det ikke afskrække dig. Du skal blot finde en anden undersøgelse at lave.

🔥 Anbefalede:  mLite Review 2023: Er det lovligt? Er det en fidus?

Alle undersøgelser på GG2U er fra tredjeparter. Det betyder, at når du klikker på et link til en undersøgelse, bliver du omdirigeret til tredjepartswebstedet.

Et aspekt GG2U er stolte af i undersøgelser er, at deres udbetalingsrate er høj for branchen. GG2U kan prale af en udbetalingsrate på 65-85 % hvorimod industristandarden er 40-60%. Det betyder, at du potentielt kan nyde en væsentlig højere indtjening.

Spil

GG2U samarbejder med platformen for spilbelønninger Gamehag. Når du besøger Gamehag, kan du vælge at spille et spiltilbud og tjene Soul Gems. Disse Soul Gems konverteres til GG2U-point, der kan indløses til GG2U-belønninger.

Soul Gems optjenes ved at spille spil, gennemføre quests og foretage køb i spillet.

Top spiltilbud på Gamehag inkluderer RAID: Shadow Legends, Star Trek Online og Final Fantasy XIV.

Vennehenvisninger

Vennehenvisninger kan være en lukrativ måde at optjene belønninger på. Plus, bortset fra at dele et link behøver du ikke for meget, og du kan tjene en sød passiv indkomst.

GG2U vennehenvisningsprogram er yderst attraktivt. Hver gang en af ​​dine venners henvisninger udbetaler, får du 5 % af deres indtjening.

Det, der gør GG2U-vennehenvisningsprogrammet så tiltalende, er, at dette ikke er en engangsbetaling. Du vil tjene 5 % af din henvisnings indtjening for evigt.

For at deltage i vennehenvisningsprogrammet deler du blot dit unikke link. Du kan dele dit link ved hjælp af sociale medier eller e-mail.

Ser videoer

At se videoer vil ikke gøre dig rig, men det er en nem måde at blive ved med at opbygge din balance på. Du kan afspille videoer i baggrunden fra GG2U-partnere, og når du optjener 200 videopoint, får du et sølv-token.

Et sølv-token kan konverteres til en kontant bonus, der kan være så meget som $3.

Når du ikke har tid til at lave andre højere betalende aktiviteter, kan du lige så godt afspille videoer. I det mindste vil du stadig tjene noget.

Særlige tilbud

Særlige tilbud fra tredjeparter kan være en stor indtjening. Men selvom belønningen kan være høj, er der en vis risiko, når du vælger et tilbud fra tilbudsvæggen.

Mange af disse særlige tilbud kræver, at du tilmelder dig et abonnement eller downloader apps. Det abonnement fornys normalt automatisk. Du skal huske at annullere den, hvis du ikke ønsker at blive opkrævet.

Indstilling af flere kalenderpåmindelser kan være en måde at huske at annullere uønskede abonnementer på. Du kan også oprette en ny e-mailadresse kun for disse abonnementer. Det vil give dig mulighed for lettere at se e-mail-påmindelser.

Hvor mange penge kan du tjene på GG2U

Belønningssider handler udelukkende om den indsats, du lægger i. Jo mere du gør, jo mere tjener du. Hvis du ønsker at blive rig eller sige op på dit daglige job, vil GG2U ikke give indkomsten til det.

Men hvis du leder efter en travlhed, der vil give dig en anstændig mængde ekstra dollars om måneden, så kan GG2U være lige det, du leder efter.

🔥 Anbefalede:  34 bedste job, der ansættes ved 14: Tjen penge som teenager i dag

GG2U har en stærk track record med at betale hurtigt. Derudover kan indtjeningspotentialet, hvis du tager særlige tilbud, være anstændigt. Bare sørg for at huske at annullere ting, du ikke ønsker.

Hvis du logger ind på GG2U dagligt, er der ingen grund til, at du ikke kunne tjene mindst $20 ekstra om ugen. Det er over $1000 ekstra kontant om året.

GG2U belønningsmuligheder

Når du har tjent mindst $7, kan du udbetale ved hjælp af din foretrukne betalingsmetode. Sådan gør du.

Kontanter

Alle kontantudbetalinger sendes til din PayPal-konto. Der opkræves ingen gebyrer for dette, men du skal have tjent mindst $7. Hvis du anmoder om en PayPal-udbetaling, vil du normalt modtage denne samme dag.

Gavekort

At hævde en gavekort, skal du have en saldo på mindst $7. Alle gratis gavekort er digitale og kan tage 24-36 timer at ankomme.

Indbyggere i USA kan kræve et e-gavekort til mange store forhandlere, herunder Amazon, Google Play, Nintendo, Best Buy og iTunes.

Bitcoin

Hvis du har en Bitcoin-pung på Coinbase-platformen, kan du hæve din indtjening på denne måde.

Alle transaktioner er i USD, og ​​en Bitcoin-udbetaling pålægges et gebyr på 3 %. For eksempel anmoder du om dine $7 som Bitcoin. Du vil modtage $6,79 i Bitcoin, efter at de 3% er blevet trukket fra.

Er GG2U lovlig

Selvom GG2U er ret ny efter lanceringen i 2019, har platformen hurtigt etableret sig som en pålidelig hjemmeside med mange indtjeningsmuligheder.

Det overvældende antal anmeldelser fra brugere har haft positive oplevelser. Anmeldere websteder hurtige betalinger, fremragende support og den gratis tilmeldingsbonus som gode grunde til at blive medlem af GG2U.

Det betyder ikke, at alle brugere er utilfredse, da nogle har haft dårlige oplevelser.

For eksempel, Trustpilot er et anmeldelseswebsted, du kan tjekke. Der kan du se i alt 1.011 GG2U anmeldelser. 75 % af disse anmeldere gav 5 stjerner, og GG2U har en gennemsnitlig vurdering på 4 ud af 5 stjerner.

Samlet set er de fleste GG2U-brugere glade, hvilket hjælper dig med at have tillid til, at GG2U ikke er en fidus.

GG2U anmeldelse – er GG2U det værd

GG2U er perfekt til alle, der ønsker at tjene nogle ekstra penge ved at udføre nemme opgaver. At besvare undersøgelser, se videoer og spille spil er alle nemme måder at tjene ekstra penge på.

Lad os tage et hurtigt kig på nogle fordele og ulemper ved GG2U:

Fordele:

 • Få en gratis $1 tilmeldingsbonus, når du opretter din gratis konto
 • Besvar betalte undersøgelser for så meget som $1,35 pr. undersøgelse og op til 85 % udbetalingsrate
 • Fantastisk henvisningsprogram, der giver dig chancen for at tjene 5 % af din henvisnings indtjening i hele deres kontos levetid
 • Fleksible udbetalingsmuligheder, herunder PayPal-kontanter, e-gavekort og Bitcoin
 • Få en gylden token hver 5. udbetaling, der kan belønne dig med så meget som $7, når du drejer det gyldne præmiehjul

Ulemper:

 • Nogle undersøgelser kan frasorteres efter at have brugt tid på at besvare demografiske spørgsmål
 • Hvis du glemmer at annullere tredjepartstilbud, kan det betyde, at du pådrager dig gebyrer
🔥 Anbefalede:  PrizeRebel Review 2023 – Fidus eller lovligt?

Så er GG2U det værd?

GG2U er det værd, hvis du leder efter en måde at tjene nogle faste ekstra penge på. GG2U-platformen tilbyder en række måder at tjene på, hvilket betyder, at du aldrig kommer til at kede dig. Plus, GG2U er kendt for hurtige udbetalinger, når du har nået tærsklen på $7.

Selvom din GG2U-indtjening ikke erstatter en fuldtidsindkomst, kan dette hjælpe dig med at begynde at opbygge et økonomisk sikkerhedsnet.

GG2U tips

For at hjælpe dig med at tjene flere penge på GG2U er her et par hurtige tips.

 • Sørg for at udfylde din profil for at blive matchet med de bedste undersøgelser og tilbud
 • Følg instruktionerne, ellers kan din betaling blive afvist
 • Brug altid en gyldig e-mail-adresse, ellers vil du muligvis ikke modtage meddelelse om højt indtjenende tilbud
 • Henvis så mange mennesker som muligt, og nyd den episke vennehenvisningsbonus

Ofte stillede spørgsmål

Kan du kontakte GG2U?

Hvis du har problemer, kan du kontakte GG2U support ved at sende en e-mail til s[email protected] eller ved at kontakte dem via live chat Discord.

Discord-brugere kan sende en venneanmodning til GG2U.org#0406, hvis de har spørgsmål.

Er GG2U virkelig gratis?

Ja, GG2U er helt gratis at deltage. GG2U er finansieret af aftaler med tredjeparter, hvor nogle af pengene deles med dig.

Bemærk venligst, at nogle tredjepartstilbud kan bede om dine kreditkortoplysninger. Glem ikke at annullere disse tilbud, hvis det er uønsket.

Kan jeg få adgang til GG2U hvor som helst?

Ja, GG2U er tilgængelig over hele verden.

Beskytter GG2U mine personlige oplysninger?

Alle dine personlige oplysninger opbevares sikkert på GG2U. Data deles ikke med andre tredjeparter end dem, du accepterer. GG2U bruger også SSL til at holde deres hjemmeside fuldt beskyttet til enhver tid.

Er GG2U et fupwebsted?

Nej, GG2U er ikke en fidus. GG2U er et legitimt belønningswebsted, der udbetaler hurtigt.

Har GG2U en mobilapp?

Nej, GG2U har ikke oprettet en mobilapp. For at få adgang til GG2U ved hjælp af din mobile enhed skal du blot gå direkte til GG2U-webstedet.

Kan jeg få en GG2U-kampagnekode?

Nej, GG2U har ikke oprettet en mobilapp. For at få adgang til GG2U ved hjælp af din mobile enhed skal du blot gå direkte til GG2U-webstedet.

Kan du anbefale en anden undersøgelsesside?

Hvis du vil deltage i flere betalte undersøgelsessider, kan du prøve Branded Surveys, Survey Junkie eller Swagbucks.

GG2U anmeldelse

Table of Contents