Geenee AR-startup frigiver metaverse-spillet “NFT All Stars”, der kan spilles med udvalgte NFT-avatarer

Følgende artikel hjælper dig med: Geenee AR-startup frigiver metaverse-spillet “NFT All Stars”, der kan spilles med udvalgte NFT-avatarer

Kilde: Geenee AR

AR-drevet mobilsoftwarestart Geenee er lanceret “NFT All Stars” metaverse spillet. Multi-player AR-spillet indeholder NFT-karakterer fra topsamlinger, såsom CloneX, Doodles, Head5, Nomad Blvd, Non-Fungible People, Substantiver, MeSkullz, Ready Player Me Punks, SupDucks og The Sandbox, med flere NFT-projekter at deltage i snart.

Spillet er integreret med MetaMask-pungen, så brugerne kan spille med deres egne avatarer. Ikke desto mindre giver spillet brugere, der ikke ejer en NFT, mulighed for at bruge andre avatarer.

“Det er utroligt spændende at se udgivelsen af ​​NFT All Stars fra Geenee AR og at få bragt min CloneX til live. Vi ridser knap i overfladen med hensyn til, hvad der er muligt, når du kombinerer historiefortælling, kreativitet, ejerskab af digitale aktiver og styrken af ​​augmented reality,”

CloneX #16127-holder, JaySerpens, sagde i en udgivelse.

Geenee er en WebAR-builder til Web3 og giver brugerne mulighed for at skabe 3D-animerede aktiver og AR-oplevelser fra en mobilbrowser uden omkostninger. NFT All Stars blev oprettet i Geenee WebAR Builder, som tillader brugerdefineret spiludvikling eller tilføjelse af brugeres personlige avatarer ved hjælp af den samme spilmekanik.

Spillet giver spillerne mulighed for at konkurrere med hinanden i realtid gennem aktiviteter, såsom væddeløb, for at samle flest AR-stjerner.

Geenee AR’s Elena de Sosa sagde, at det næste trin i enhver metavers køreplan skifter fra 2D PFP’er til interaktive 3D-karakterer.

“Projektholdere søger nytte og ønsker, at deres avatars historier skal udvikle sig. Geenee er begejstret for at hjælpe med at fortælle disse historier på en sjov og meningsfuld måde,”

🔥 Anbefalede:  Adobe Firefly lancerer AI-drevet værktøj til Vector Recoloring

tilføjede de Sosa.

Du kan få adgang til spillet her.

3D-avatar-spil kan blive den næste gaming-trend på bagsiden af ​​spil for at tjene penge. Sidste måned rejste avatarplatformen Ready Player Me på tværs af spil 56 millioner dollars, mens metaverse-avatar-skaberen Genies lancerede en NFT-modemarkedsplads kaldet “The Warehouse”.

Læs relaterede indlæg: