Gary Vaynerchuk og Veefriends afslører første bølge af fremtrædende Web3-navne, der taler ved kommende Veecon 2023

Følgende artikel hjælper dig med: Gary Vaynerchuk og Veefriends afslører første bølge af fremtrædende Web3-navne, der taler ved kommende Veecon 2023

Serie-iværksætter, grundlægger og skaber af VeeFriends Gary Vaynerchuk har afsløret den første bølge af højttalere i rækken af ​​den kommende Veecon 2023, der løber fra 18.-20. maj.

Den tre-dages NFT-billet-konference for forretning, innovation, teknologi, marketing og popkultur vender tilbage for sit andet år og byder på diskussioner og optrædener fra bemærkelsesværdige industriaktører. Denne nyhed kommer på bagsiden af ​​VeeFriends lancering af sin nye gamified token-brændende platform, Burn Island, annonceret i sidste uge.

Den første bølge i en voksende lineup af iværksættere, kunstnere og influencers fra hele verden, som vil deltage i taler, paneler og fireside-chat, omfatter prominente navne i web3 såsom Betty, CEO og medstifter af Deadfellaz; Cathy Hackl, Chief Metaverse Officer hos Journey Luxury; Chris Lyons, formand for Web3 Media hos a16z crypto; Ian Rogers, Chief Experience Officer i LEDGER; Andy Krainak, formand for VeeFriends; og Lisa Mayer, CEO og medstifter af blandt andre Boss Beauties.

Det lange lineup byder også på andre bemærkelsesværdige højttalere fra popkulturen, der har udvidet deres fodspor til web3. Disse omfatter Bob Pittman, bestyrelsesformand og administrerende direktør for iHeartMedia Inc., og Richard Dickson, præsident og Chief Operating Officer for Mattel.

Sidste august debuterede iHeartMedia sin første metaverse destination på Fortnite, kaldet iHeartLand. Mattel har været en langtidssamarbejdspartner for Veefriends, efter at have slået sig sammen med Gary Vaynerchuk for at lancere et Veefriends UNO-dæk i december 2021. Legetøjsvirksomheden har også indgået et samarbejde med OnChain Studios for at lancere Cryptoys NFT-platformen, efterfulgt af en Mattel Creations NFT-markedsplads til Mattels ikoniske IP’er som Hot Wheels og Barbie.

🔥 Anbefalede:  M3 Macs kan lanceres i år - med en overraskende tilføjelse

Snoop Doggs søn, Cordell Broadus aka Champ Medici, samt Daymond John, Star of ABC’s Shark Tank, CEO for The Shark Group, vil også tale ved konferencen.

“Jeg er super spændt på at annoncere fornavnene på VeeCon 2023-højttalerne,” sagde Vaynerchuk i en erklæring. “Det er utrolige individer, som har stor indflydelse på samfundet og erhvervslivet. Jeg er også ekstremt begejstret for de navne, vi ikke har annonceret endnu, da dette års begivenhed bliver større og dristigere end 2022.”

Ved siden af ​​afsløringen af ​​den første bølge af højttalere har Vaynerchuk også annonceret, at den amerikanske rapper Busta Rhymes vil lede Veecon 2023’s åbningsaftenunderholdning torsdag den 18. maj.

VeeCon 2023 NFT-billetter frigives direkte til tegnebøgerne hos VeeFriends Series 1-tokenholdere i de kommende uger. Ikke-VeeFriends Series 1 tokenholdere kan stadig deltage i begivenheden ved at købe en billet på det sekundære marked, såsom Opensea.

  • I denne uge finder den største NFT-konference i Europa sted i Paris den 24.-25. februar, hvor adskillige sidebegivenheder allerede finder sted. Det er en kæmpe begivenhed i NFT-rummet og ikke at gå glip af. Gæstetalere inkluderer Yuga Labs’ medstifter Greg Solano, Doodles’ CEO Julian Holguin, SuperRares grundlægger John Crain, World of Women’s Head of Philanthropy Inna Modja, medstifter og formand for Animoca Brands Yat Siu, og CEO og grundlægger af Art Blocks Erick Calderon.
  • I mellemtiden har PROOF Collective, firmaet bag NFT-kollektionen Moonbirds, aflyst sin NFT-konference på grund af utilstrækkelig interesse. Arrangementet var planlagt til midten af ​​maj, og alle, der havde købt billetten, kan forvente en tilbagebetaling. Der er på nuværende tidspunkt ingen information om, hvorvidt arrangementet vil blive flyttet, eller om et andet arrangement vil blive planlagt på et senere tidspunkt.