GAP og DressX bringer hættetrøjer ind i metaverset

Følgende artikel hjælper dig med: GAP og DressX bringer hættetrøjer ind i metaverset

Den digitale modemarkedsplads DressX samarbejder med det amerikanske mærke GAP for at bringe sportstøj ind i metaverset.

Tidligere i år lancerede GAP en “logo remix”-udfordring, der inviterede brugerne til at genskabe mærkets originale logo. I begyndelsen af ​​oktober valgte tøjfirmaet tre vindere og placerede deres logoer på deres IRL-hættetrøjer. Efter dette, trykkede Gap på DressX for at “overføre” de fysiske stykker til Metaverse, de to udstedte 3D-hættetrøjer i begrænset oplag med augmented reality.

Hættetrøjerne kan nu købes som NFT’er. Det kollektion har tre forskellige designs, og hver enkelt går til 50 Tezos (ca. $72 i skrivende stund).

NFT-indehavere kan indløse tokens til fysiske hættetrøjer i begrænset oplag til og med den 31. december. Ud over IRL-varen giver hver hættetrøje NFT indehavere adgang til et AR-filter af varen, tilgængelig på DressX-appen.

Det er værd at bemærke, at initiativet ikke er GAP’s første NFT-drop. I juni i år, mærket auktioneres en NFT af en indløselig fysisk denim håndmalet jakke udgivet i samarbejde med kunstneren Demit Omphroy. Varen nåede det endelige bud på 840 Tezos. GAP også samarbejdede med det virtuelle spil Dogamí og L’Officiel USA til et Metaverse-nummer med kæledyrstema af modemagasinet.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Meta bringer Horizon Worlds til nettet og udvider sig ud over VR