GameStop lancerer en NFT-markedsplads, tilbyder 100 millioner dollars tilskud til spiludviklere

Følgende artikel hjælper dig med: GameStop lancerer en NFT-markedsplads, tilbyder 100 millioner dollars tilskud til spiludviklere

Foto af Johnny Louis/Getty Images

Den amerikanske videospilforhandler GameStop har åbnet en NFT-markedsplads i betatilstand. Indtil videre er der 244 samlinger og over 53.500 NFT’er på listen. Der er kun kunst NFT’er tilgængelige på markedspladsen, men gaming NFT’er vil snart blive tilføjet. GameStop planlægger også at tilbyde Web3-spil i fremtiden.

Videospilfirmaet har tidligere udgivet en GameStop-pung, men andre krypto-punge, såsom MetaMask og WalletConnect, accepteres også på markedspladsen. Selvdepotpungen på Loopring Layer 2 lover hurtige og rimelige transaktioner, er kompatibel med iPhones og browsere og tillader opbevaring af kryptovaluta, NFT’er og brug af Ethereum-baserede dApps.

GameStop også delt $100 millioner IMX-bevillingsprogrammet, hvor virksomheden “opfordrer bygherrer og skabere til at drive fremtiden for NFT’er og Web3-spil.” Applikationen er åben for Metaverse-fokuserede brands og indholdsskabere, spiludviklere, AAA-studier og -udgivere, indholdsproducenter og kunstnere, eSport-virksomheder, influencers og berømtheder og nye teknologiudviklere.

Virksomheden, der sidste år havde en omsætning på 6,01 mia. sav et 135% øget nettotab på $158 millioner i første kvartal af dette år. Spilindustrien rapporteret i sidste uge, at GameStop fyrede medarbejdere. Ifølge artiklen påvirkede fyringerne virksomhedens virksomhedsafdeling, inklusive økonomidirektøren og personalet fra dets “Game Informer” videospilmagasin. Spilindustriens side Kotaku rapporteret at virksomheden i maj afskedigede over 100 medarbejdere.

NFT’er og cryptocurrency-priser har været i frit fald, med data, der viser, at NFT-handelsvolumen er faldet til sit laveste punkt i de seneste 12 måneder. GameStop ser tilsyneladende stadig det langsigtede potentiale i NFT’er og har store planer på plads for sin Web3-rejse.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  8 grunde til, at de rige mennesker køber forsikring?