FVCKRENDER lancerer ny parfume NFT kollektion

Følgende artikel hjælper dig med: FVCKRENDER lancerer ny parfume NFT kollektion

Krypto kunstner FVCKRENDER samarbejder med duftmærket DS & Durga for at skabe sin genesis NFT-kollektion. Døbt “Manticore Musk”, vil den slippe den 18. juli.

DS & Durga er et duftfirma etableret af David og Kavi Moltz. Duetten samarbejder med FVCKRENDER, også kendt som Frederic Duquette, for at udvikle en samling af virtuelle og virkelige dufte. Frederic er en kendt kunstner i NFT-området, som tidligere har arbejdet med Instagram, Puma, Spotify, Christian Dior og andre store virksomheder.

Samlingen omfatter 5.555 NFT’er med kunstværker af FVCKRENDER. 3.333 NFT’er er reserveret til indehaverne af FVCK_CRYSTALS, Duquettes tidligere NFT-kollektion. 111 NFT’er vil gå til DS & Durga-klienter, som endnu ikke er blevet integreret i NFT-økosystemet. Og 505 Scentlist-spots vil blive fordelt blandt “udvalgte samfund.”

De resterende ikke-fungible parfumer vil være tilgængelige i den offentlige mønt for 0,11 ETH (ca. $125 på tidspunktet for skrivning). Det er vigtigt, at brugere maksimalt kan lave 10 NFP’er pr. transaktion.

Sammen med kunstværket vil NFT’erne bringe hjælpeprogrammer til indehaverne. For eksempel vil ejerne give adgang til virtuelle rum, Discord-chats og LVCIDIA, en spilleplatform udviklet af FVCKRENDER. De vil også have mulighed for at deltage i virkelige begivenheder, såsom duftfester. Desuden vil NFT-ejerskab give enkeltpersoner et engangskrav på fysiske dufte i lommestørrelse i begrænset oplag.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Asus lancerer en Intel HX business laptop - og den ligner et udyr