Fvckrender dropper en phygital NFT-samling

Følgende artikel hjælper dig med: Fvckrender dropper en phygital NFT-samling

Den Vancouver-baserede digitale kunstner Fvckrender, det rigtige navn Frederic Duquette, samarbejder med en kunstplatform Avant Arte for at udgive en NFT-samling i begrænset oplag.

Kunstneren har udviklet et sæt unikke phygital-skulpturer. Hvert fysisk stykke kommer med en tilsvarende ikke-fungibel token, og de nye skulpturejere vil have mulighed for at gøre krav på NFT’erne efter købet.

Kunstværkerne findes i to typer. Med titlerne “Touched” og “Feel” har de begge en ansigtsmaske med tre udstrakte hænder, der rører ved den. “Touched” er tilgængelig i 20 udgaver, mens “Feel” kommer i 12.

Begge værker repræsenterer en periode med en personlig krise i kunstnerens liv:

“Kunst er en måde at rense mit sind på. Det er en måde at fejre sejrene på og efterlade tabene,”

siger Fvckrender.

Kunstværkerne koster henholdsvis €3.355 og €5.185. Enkeltpersoner kan betale med et bankkort, krypto eller PayPal.

I august købte den kendte sanger The Weeknd 47 kunstværker til en værdi af $70.000 fra Fvckrenders tidligere NFT-drop, “FVCK_CRYSTAL.” Fra den 11. november genererede samlingen et samlet volumen på 11.774 ETH (næsten 15 millioner dollars i skrivende stund). Fvckrender har også udviklet en NFT-kollektion af limited edition parfume i samarbejde med David og Kavi Moltz fra duftmærket DS & Durga.

Duquette arbejder i øjeblikket på sin gaming- og NFT-platform, Lvcidia, og deltager aktivt i projektets community-chats.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  AMD dropper store prisnedsættelser på Ryzen 7000-seriens processorer lige nu