Funnyman Jim Carrey hopper med på NFT-vognen

Følgende artikel hjælper dig med: Funnyman Jim Carrey hopper med på NFT-vognen

Funnyman Jim Carrey hopper med på NFT-vognenThe Wild Within – ‘Devotion’. Kilde: Superrare.

Skuespiller Jim Carrey har for nylig købt hans første NFT, og blev den seneste berømthed til at støtte digital kunst.

Carrey købte NFT med titlen “Devotion” fra The Wild Within-kollektionen skabt af Ryan Koopmans og Alice Wexell. Skuespilleren overbød andre og betalte i sidste ende 20,0Ξ, cirka $39.535, for hans første token på markedspladsen kaldet Superrare.

Samlingen viser forfaldne steder fra sovjettiden, der engang var populære og myldrede med liv. Disse forladte steder fik nyt liv i disse kunstværker ved at tilføje blomster og vegetation til de barske miljøer.

Carreys værk viser et gammelt sanatorium i den georgiske by Tskaltubo. Selvom det var populært i 1940’erne til 1980’erne, blev det forladt og faldt i forfald efter USSR’s fald.

Koopmans tog fotografierne, som han senere redigerede sammen med Wexell for at tilføje vegetation og liv, med lyd tilføjet af Erik Thome.

The Wild Within – ‘Hemmeligheder.’ Kilde: Superrare.

“De animerede scenerne med den hensigt at genoplive de tomme rum, og i det væsentlige bringe liv tilbage i rummene. Resultaterne er en surrealistisk kollision mellem fortid og fremtid, samt den fysiske og digitale verden,” ifølge beskrivelsen på Superrare.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Wyzwania bezpieczeństwa dla giełd kryptowalut